Search
Close this search box.
PREVARA
Broj pregleda

Kupio „galaksi“, dobio ciglu!

Podeli sa prijateljima:

Kupovina preko interneta za M. S. iz Svrljiga i N. P. iz Niša završila se neslavno jer su umesto željenih tehničkih uređaja koje su dobro platili dobili – ciglu i stare farmerice, prenose ”Alo” novine.

M. S. preko internet portala „Kupujem prodajem“ naručio je laptop marke “Samsung” i mobilni telefon HTC, platio ih 71.800 dinara. Međutim, u paketu koji je dobio našao je stare farmerice, stare krpe i parčiće cigle.

1164178-08
Cigla u kutiji

Ništa bolje nije prošao ni srednjoškolac N. P. iz Niša koji je poželeo „Samsug galaksi S4”. U kutiji od telefona koja mu je stigla bila je umotana cigla!
Obojica prevarenih mladića podnela su protiv nepoznatih počinilaca krivične prijave policiji koja je započela istragu.

(Alo)

3 Komentara

  1. Sramota kako policija resava to kad nije u njihovoj nadleznosti !!! I ja sam prevaren i oni su samo digli ruke i poslali me u sud kod starci koji su jednom nogom u grobu i ne znaju nista i tako meni moj predmet propada ako ga nisu izgubili i mogu samo da sanjam mojih 300 evra …Sramota velika i to nam je drzava i nju treba da volimo ?? strasno nikad nece zivimo kako treba u ovoj drzavi koja svakim danom sve vise tone …

    1. Kako te nije sramota da se lazno predstavljas !!! I ne vidim razlog da se bavis necim sto nije tvoj problem. Ja sam pogresio i prevaren sam, a smatram da policija radi svoj posao i u to necu da se mesam. Ti ako imas neki problem sa njima, ovo nije mesto gde to treba da pokazujes.
      P.S. Na greskama se uči…

  2. zivotna skola na delu.pare se daju kad ti pokazu i proveris proizvod ili platis ciglu misleci da je telefon.”ne veruj nikom” nije dzabe izreceno….svi vole besplatni novac koga ima manje i onda krecu sve ludje prevare…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano