EU IPA - BUGARSKA-SRBIJA

Turizam: Projekat “MASSIF Stara Planina“

Broj pregleda

Danas je u sali Biblioteke predstavljen projekat “MASSIF Stara Planina“.

IPA
Cilj projekta je promocija turističkih potencijala Stare Planine i regiona jugoistočne Srbije.

Projekat je rezultat prekogranične saradnje Elektronskog fakulteta u Nišu i Internacionalne poslovne škole u Bugarskoj, kao glavnog partnera, i deo je EU IPA Bugarska-Srbija Cross Border programa.
Inače, prezentacija je isključivo bila fokusirana na promociju odabranih turističkih lokaliteta i prezentaciju softvera koji je jedan od rezultata projekta, a koji će biti korišćen za potrebe promocije ove regije. Softver će se koristiti za povećanja ukupne turističke ponude ove regije sa naglaskom na alternativnu turističku ponudu.

ipa-srb
O projektu danas su govorili profesori i predstavnici Elektronskog fakulteta u Nišu.

kc
Inače, sutra će se održati završna konferencija na Staroj Planini na kojoj će prisustvovati predstavnici opština, turističkih organizacija i privrednici. Na završnoj konferenciji biće prezentovani turistički potencijali našeg regiona.

Pročitajte i

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako

1 Komentar

  • Kome predstavljen? Plaćenim radnicima Centra i opštine koji imaju platu preko 60.000 i dangubama iz SNS kojima je ovo bila usputna stanica. Sram vas bilo. Dokle će da farbate ovaj narod.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.