SVRLJIŠKI ŠAHISTI

ŠK “Veteran“ na kvalifikacijama za Kup

Broj pregleda

U organizaciji Šahovskog saveza Nišavksog okruga 8. i 9. marta održane su kvalifikacije za Kup ŠSCS 2014. Učešće je uzelo osam ekipa nišavskog okruga.

SK-VETERAN

Ovo je ujedno i prvo kalendarsko takmičenje Šahovskog saveza Srbije, na kome su mogli učestvovati šahovski klubovi sa teritorije opštine Svrljig.

Ekipa ŠK “Veteran“ u sastavu: Aleksić, Batanjac, Marinković, Petrović i Marinković Nikola, jedina je šahovska ekipa sa teritorije Svrljiga, koja je učestvovala na kvalifikacijama kupu ŠS Srbije.

Posle odigranih  sedam kola, svako sa svakim, ekipa ŠK “Veteran“ ostvarila je 4 pobede, jedan remi i dva puta je poražena. Sa skorom 13 meč boda i 13 poena osvojila je četvrto mesto.

Prve tri ekipe koje su se direktno plasirale su rang više nego svrljiški “Veteran“.

Pitamo se kako je moguće da na ovom prestižnom i zvaničnim takmičenju ŠS Srbije uzme učešće ekipa sa budžetom od 50 000 dinara, a da na istom ne učestvuje ŠK “Zeleni vrh“ sa budžetom od 200 000 dinara, stoji u zvaničnom saopštenju kluba.

Pročitajte i

Igor Davidović, foto: M. Miladinović

Igor Davidović podneo neopozivu ostavku!!!

Igor Davidović bivši direktor JKSP “Svrljig“, sada aktuelni pomoćnik predsednice opštine Svrljig podneo je neopozivu ostavku na funkciju potpredsednika UO Šah kluba “Zeleni vrh“ iz

Šahisti, foto: A.K.

Turnir u šahu u okviru “Belmužijade“

Šahovski klubovi “Zeleni vrh“ i “Veteran“ sa svojim članovima i Opštinski šahovski savez opštine Svrljig u okviru manifestacije “Belmužijada“ organizovali su tradicionalni rapid turnir u

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *