ZA BOLJE SUTRA I NOVA RADNA MESTA!
Broj pregleda

Milija Miletić kandidat za poslanika na listi SNS

Po svemu sudeći opština Svrljig će posle dve decenije ponovo imati poslanika u Skupštini Republike Srbije, ovog puta iz redova Ujedinjene seljačke stranke.

Radomir Nikolić i Milija Miletić
Radomir Nikolić i Milija Miletić

Naime, predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić – kandidat za narodnog poslanika nalazi se na 97. mestu  liste Srpske napredne stranke – Izborna lista “Aleksandar Vučić – budućnost u koju verujemo”. Inače, aktuelni predsednik opštine Svrljig i USS Milija Miletić je jedan od četvoro predstavnika iz Nišavskog okruga, a jedini iz Svrljiga na listi naprednjaka.

Ovo je najveća šansa da realizujemo sve ono što smo planirali. Imajući u vidu da će SNS osvojiti više od 40 odsto glasova u Srbiji, a mi ukoliko budemo opština sa procentualno najvećom podrškom ovoj opciji, bez sumnje ćemo imati prioritet kada su upitanju ulaganja i razvoj nerazvijenih delova Srbije – istakao je Miletić.

Ujedinjena seljačka stranka na izborima 16. marta daće punu podršku Srpskoj naprednoj stranci, odnosno Aleksandru Vučiću.

Cilj nove vlade je zapošljavanje, bolji standard građana i privlačenje investitora, a mi sada imamo prilike da popravimo stanje u našoj nerazvijenoj opštini i da od Svrljiga izgradimo mesto za uživanje – zaključio je Miletić.

Lista nosi naziv “Aleksandar Vučić – budućnost u koju verujemo”, a predali su je juče potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić, lideri SDPS, NS i Pokreta socijalista Rasim Ljajić, Velimir Ilić i Aleksandar Vulin, kao i potpredsednik SPO Aleksandar Jugović.

Stefanović je poručio da očekuje ubedljivu pobedu koalicije koju predvodi SNS, a koja će se zalagati za ekonomske reforme, borbu protiv korupcije i kriminala, nove šanse za mlade i evropske integracije.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA