27. JANUAR 2014. GODINE
Broj pregleda

Svečano proslavljen Sveti Sava

U ponedeljak, 27. januara, u predškolskoj ustanovi ”Poletarac”, osnovnoj školi ”Dobrila Stambolić” i srednjoj školi ”Dušan Trivunac Dragoš” svečano je proslavljen Savindan.

Slavski-kolac-u-Srednjoj-skoliU svrljiškim prosvetnim ustanovama juče je proslavljen Savindan, presecanjem kolača i kulturno-umetničkim i zabavnim programom.

PU-Poletarac

Svrljiškoj deci u PU Poletarac Savindan je čestitao direktor ustanove Dejan Miletić, a slavski kolač presekao je i puno zdravlja, radosti i sreće poželeo je svrljiški sveštenik Strahinja Ekraković. Kolačar u PU Poletarac ove godine bila je Svrljižanka Bistrica Milovanović, a kolač za narednu godinu preuzeo je zamenik predsednika opštine Svrljig, Ljubiša Stojković.

Osnovna-skola

U Osnovnoj školi priredbi i presecanju slavskog kolača prisustvovali su predsednik opštine Milija Miletić, njegov zamenik Ljubiša Stojković i predsednica SO Svrljig Jelena Trifunović.

OS-Skola-Dobrila-Stambolic

Prisutnim gostima i đacima praznik je čestitao direktor Osnovne škole Saša Golubović. Kolačar u Osnovnoj školi ove godine bili su Boban i Marina Mijajlović, a kolač za 2015-tu preuzeo je Aleksandar Radojković.

OS-Dobrila-StamboliOve godine, organizacija proslave Svetog Save u Srednjoj školi bila je drugačija nego ranije. Srednjoškolci su za ovu priliku pripremili bogat zabavni program praćen kvizom, recitacijom i predstavom.

Srednja-skola

Prisutnim gostima i učenicima obratila se direktorka ustanove Lela Mitić.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Prvo proverite informacije pre objavljivanja.Za nevericu je da za nedelju dana niste mogli da promenite podatak o tome ko je kolačar za narednu godine u Poletarcu!

Komentar

Your email address will not be published.