Broj pregleda

Промоција кошаркашког клуба Сврљиг

Данас у балон Сали у Сврљигу представљене су селекције кошаркаша и кошаркашица и промовисани су први дресови КК Сврљиг. Поред многобројних родитеља промоцији су присуствовали и председник општине Сврљиг Милија Милетић и народни посланик Саша Дујовић.

kosarka

Кошаркашки клуб броји 120 девојчица и дечака, узраста од 9 до 17 година подељених у четири селекције: мини баскет (2003/2004), млађи пионири и пионирке (2001/2002) и кадеткиње (1996-2000). Они ће се ове и наредних година такмичити у лиги Млађих категорија КСС – Исток.

Знам да волите да ваша деца побеђују и за то ћемо се борити, али резултати су сада на другом месту, и од нас не очекујте превише. Ми најпре морамо изградити тим који ће представљати општину широм овог региона, истакао је тренер Игор Радивојевић.

Председник општине изразио је задовољство што на једном месту види оволики број деце и том приликом истакао да ће општина као и до сада помагати спортске организације и промоцију здравог живота.

Наша политика је јасна, у здравом телу здрав дух нагласио је председник Милетић овом приликом и додао да ће локална самоуправа настављати да помаже развој спорта у Сврљигу.

Иначе, ово је први прави кошаркашки клуб у Сврљигу. До сада на територији општине радила је само школа кошарке. Председник клуба је Иван Ивковић, просветни радник а спортски директор Ненад Златковић – злаја.

Аутор и фото: Редакција младих новинара
Реализација пројекта: ”Млади новинари”
Пројекат финансира: Министарство културе и информисања Републике Србије

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *