14. SEDNICA SKUPŠTINE

Konstruktivna i svečana sednica SO Svrljig

Broj pregleda

U četvrtak, 26. decembra, održana je poslednja Skupština opštine Svrljig u 2013. godini, koja je završena uz svečanost i podelu novogodišnjih poklona odbornicima.

so

Danas je održana 14. Sednica SO Svrljig na kojoj su sve tačke dnevnog reda usvojene, a na kraju radnog dela odbronicima i predstavnicima medija uručeni su prigodni pokloni.

Odbornici SO Svrljig danas su između ostalog usvojili Odluku o naknadi za uređivanje građevinskog zemljišta na području gradskog naselja Svrljig, Odluku o načinu i uslovima za pribavljanje dokumentacije u postupku legalizacije objekta, Predlog odluke o sprovođenju popisa nepokretnosti u javnoj svojini.

Danas je doneta Odluka o pristupanju opštine Svrljig Udruženju gradova i opština Srbije u kome je trenutno udruženo 38 opština Republike Srbije.

Predstavnici naroda u lokalnom parlamentu, danas su dali saglasnost na na programe rada svrljiških javnih preduzeća i ustanova za 2014. godinu – JP „Direkcija za izgradnju Svrljiga“, JKSP „Svrljig“ Svrljig, Centra za socijalni rad i Centra za turizam, kulturu i sport.

Ujedno data je saglasnost za promenu cene komunalnih usluga koje pruža JKSP „Svrljig“ Svrljig, te se u narednoj godini očekuje povećanje cene vode, kanalizacije i izvoženja smeća.

Pročitajte i

Sednica SO Svrljig, foto: M.M.

U petak 12. sednica SO Svrljig

Odbornici Skupštine opštine Svrljig zasedaće u petak, 3. decembra, a na dnevnom redu 12. SO Svrljig nalazi se 27 tačaka. Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće i

SO Svrljig, foto: M.M.

Održana deveta sednica SO Svrljig

Danas je održana radna sednica SO Svrljig na kojoj je bilo devet tačaka.  Na početku sednice zamenica predsednika SO Svrljig uvrstila je na dnevni red

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *