Search
Close this search box.
14. SEDNICA SKUPŠTINE
Broj pregleda

Konstruktivna i svečana sednica SO Svrljig

Podeli sa prijateljima:

U četvrtak, 26. decembra, održana je poslednja Skupština opštine Svrljig u 2013. godini, koja je završena uz svečanost i podelu novogodišnjih poklona odbornicima.

so

Danas je održana 14. Sednica SO Svrljig na kojoj su sve tačke dnevnog reda usvojene, a na kraju radnog dela odbronicima i predstavnicima medija uručeni su prigodni pokloni.

Odbornici SO Svrljig danas su između ostalog usvojili Odluku o naknadi za uređivanje građevinskog zemljišta na području gradskog naselja Svrljig, Odluku o načinu i uslovima za pribavljanje dokumentacije u postupku legalizacije objekta, Predlog odluke o sprovođenju popisa nepokretnosti u javnoj svojini.

Danas je doneta Odluka o pristupanju opštine Svrljig Udruženju gradova i opština Srbije u kome je trenutno udruženo 38 opština Republike Srbije.

Predstavnici naroda u lokalnom parlamentu, danas su dali saglasnost na na programe rada svrljiških javnih preduzeća i ustanova za 2014. godinu – JP „Direkcija za izgradnju Svrljiga“, JKSP „Svrljig“ Svrljig, Centra za socijalni rad i Centra za turizam, kulturu i sport.

Ujedno data je saglasnost za promenu cene komunalnih usluga koje pruža JKSP „Svrljig“ Svrljig, te se u narednoj godini očekuje povećanje cene vode, kanalizacije i izvoženja smeća.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano