14. SEDNICA SKUPŠTINE
Broj pregleda

Konstruktivna i svečana sednica SO Svrljig

U četvrtak, 26. decembra, održana je poslednja Skupština opštine Svrljig u 2013. godini, koja je završena uz svečanost i podelu novogodišnjih poklona odbornicima.

so

Danas je održana 14. Sednica SO Svrljig na kojoj su sve tačke dnevnog reda usvojene, a na kraju radnog dela odbronicima i predstavnicima medija uručeni su prigodni pokloni.

Odbornici SO Svrljig danas su između ostalog usvojili Odluku o naknadi za uređivanje građevinskog zemljišta na području gradskog naselja Svrljig, Odluku o načinu i uslovima za pribavljanje dokumentacije u postupku legalizacije objekta, Predlog odluke o sprovođenju popisa nepokretnosti u javnoj svojini.

Danas je doneta Odluka o pristupanju opštine Svrljig Udruženju gradova i opština Srbije u kome je trenutno udruženo 38 opština Republike Srbije.

Predstavnici naroda u lokalnom parlamentu, danas su dali saglasnost na na programe rada svrljiških javnih preduzeća i ustanova za 2014. godinu – JP „Direkcija za izgradnju Svrljiga“, JKSP „Svrljig“ Svrljig, Centra za socijalni rad i Centra za turizam, kulturu i sport.

Ujedno data je saglasnost za promenu cene komunalnih usluga koje pruža JKSP „Svrljig“ Svrljig, te se u narednoj godini očekuje povećanje cene vode, kanalizacije i izvoženja smeća.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *