KRENUO OPŠTINSKI DEDA MRAZ
Broj pregleda

Podela novogodišnjih paketića

Novogodišnji karavan opštinskog Deda Mraza krenuo je danas u oblazak mališana školskog i predškolskog uzrasta na seoskom području. Danas su paketići podeljeni u Drajincu, Prekonogi, Grbavču, Lalincu i Niševcu.

Deda-Mraz-Svrljig

Predsednik opštine Milija  Miletić, član Opštinskog veća (zadužen za mlade) Iva Antić i direktor Osnovne škole ”Dobrila  Stambolić” Saša Golubović,obišli su prvog dana škole u Drajincu, Prekonogi, Grbavču, Lalincu i Niševcu, a usput i porodicu socijalno ugroženih u svrljiškom selu Plužina.

I ove godine smo krenuli sa podelom paketića za sve mališane, decu školskog i predškolskog uzrasta u ustanovama ali i za decu na seoskom području koja nemaju obdaništa, već odrastaju u kućnim uslovima sa roditeljima – istakao je Miletić.

Miletić je prilikom obilaska istakao zadovoljstvo što je opštinska akcija za pomoći mladim bračnim parovima uspela da poveća porast nataliteta i dala rezultate.

U narednom periodu nastojaćemo da povećamo pomoć mladim majkama-porodiljama i za odgoj dece nezapolsenim majkama i suprostavimo se beloj kug – rekao je predsednik Miletić.

Mališanima su srećno detinstvo i mnogo zdravlja i sreće poželeli opštinski većnik Iva Antić i direktor matične  škole Saša Golubović.

Opštinski karavan nastavlja pohod obilaskom škola i sela u drugom delu opštine u selima Izvor, Burdimo, Guševac, Ribare i Beloinje..

 

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Iskreno, mislio sam da je Iva Antić pametnija devojka, ali sam se očigledno debelo prevario. Iva, ako ovo čistaš, a predpostavljam da čitaš, ovo ti je negativna slika o tebi prvenstveno, kao učenica sa dobrim prosekom umešala si se među ovakvim neškolovanim ljudima…… bez komentara… Ljudima oni zamažu oči nekim ‚‚dinarčićem‚‚ i to je to, oni jure ko nezdravi.
    Eh sirotinjo, i Bogu si teška.

Komentar

Your email address will not be published.