U OMLADINSKOJ ULICI
Broj pregleda
[post-views]

Izgradnja kanalizacione mreže

U toku ove nedelje biće završeni radovi izgradnje fekalne kanalizacije u Omladinskoj ulici, prema selima Željevo i Izvor Trojica. Povodom toga radove su obišli predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i direktor JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Branislav Mihajlović.

Izgradnja-kanalizacione-mreze

Po programu JP Direkcije za izgradnju Svrljiga trenutno se izvode radovi na postavljanju fekalne mreže kanalizacije u ulici Omladinskoj, prema selima Željevo i Izvor Trojica.

–  Do kraja nedelje radovi će biti završeni tako da će i u ovom naselju biti kompletirana kanalizaciona mreža – istakao je Miletić.

Ovaj deo Svrljiga faktički je industrijski jer se u blizini mesta radilišta nalaze fabrička postrojenja nekoliko privatnih preduzeća koja se bave proizvodnjom, preradom i izvozom. Tako da na ovaj način lokalna samouprava olakšava poslovanje privatnicima iz Svrljiga i budućim investitorima koji žele da svoje fabrike i preduzeća lociraju na ovom mestu.

radovi

U toku sledeće godine biće rešen i problem kanalizacione mreže u svrljiškom naselju Rosulja.

–  Uzajmno, pored kanalizacione mreže, rešićemo problem vodovodne mreže, zamenom, adaptacijom i rekonstrukcijom, gde god je to potrebno – rekao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Direktor JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Branislav Mihajlović izrazio je zadovoljstvo brzinom i kvalitetom radova i najavio da će oni biti završeni do kraja ove nedelje.

mihajlovic

–          Radovi se izvode precizno, kvalitetno i po planu Direkcije. Nadam se da će do kraja nedelje biti završeni svi radovi u ovoj ulici – rekao je Mihajlović.

Radove u visini od 6 600 000 dinara finansira opština Svrljig. Izvođač radova je firma MDS Inženjering iz Niša.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *