Svrljiške novine

U OMLADINSKOJ ULICI
Broj pregleda

Izgradnja kanalizacione mreže

U toku ove nedelje biće završeni radovi izgradnje fekalne kanalizacije u Omladinskoj ulici, prema selima Željevo i Izvor Trojica. Povodom toga radove su obišli predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i direktor JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Branislav Mihajlović.

Izgradnja-kanalizacione-mreze

Po programu JP Direkcije za izgradnju Svrljiga trenutno se izvode radovi na postavljanju fekalne mreže kanalizacije u ulici Omladinskoj, prema selima Željevo i Izvor Trojica.

–  Do kraja nedelje radovi će biti završeni tako da će i u ovom naselju biti kompletirana kanalizaciona mreža – istakao je Miletić.

Ovaj deo Svrljiga faktički je industrijski jer se u blizini mesta radilišta nalaze fabrička postrojenja nekoliko privatnih preduzeća koja se bave proizvodnjom, preradom i izvozom. Tako da na ovaj način lokalna samouprava olakšava poslovanje privatnicima iz Svrljiga i budućim investitorima koji žele da svoje fabrike i preduzeća lociraju na ovom mestu.

radovi

U toku sledeće godine biće rešen i problem kanalizacione mreže u svrljiškom naselju Rosulja.

–  Uzajmno, pored kanalizacione mreže, rešićemo problem vodovodne mreže, zamenom, adaptacijom i rekonstrukcijom, gde god je to potrebno – rekao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Direktor JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Branislav Mihajlović izrazio je zadovoljstvo brzinom i kvalitetom radova i najavio da će oni biti završeni do kraja ove nedelje.

mihajlovic

–          Radovi se izvode precizno, kvalitetno i po planu Direkcije. Nadam se da će do kraja nedelje biti završeni svi radovi u ovoj ulici – rekao je Mihajlović.

Radove u visini od 6 600 000 dinara finansira opština Svrljig. Izvođač radova je firma MDS Inženjering iz Niša.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *