Svrljiške novine

NEOPHODNO TOKOM ZIME!
Broj pregleda

Grejanje za balon salu

Instalacija grejanja u balon sali u zimskom periodu povod je sastanka predsednika opštine Svrljig Milije Miletića sa direktorima Direkcije za izgradnju, Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig i direktora kompanije za termotehniku ”Rareks” iz Beograda, Relić Ranka.

b-hala

–   Problem mora biti rešen do kraja godine. Balon sala mora da se stavi u funkciju i da bude upotrebljiva i u zimskom periodu, tako da temperatura mora biti odgovorajuća i adekvatna za održavanje treninga i utakmica rukometaša, košarkaša i ostalih sportista, istakao je predsednik Miletić.

salsal

Stručna služba, uz konsultaciju sa direktoria JP Direkcije i JKSP-a, razmotriće najbolji mogući način za rešavanje ovog problema, rečeno je danas prilikom obilaska balon sale u dvorištu ”OŠ Dobrila Stambolić”.

b-sala

Kada se ovaj problem reši više neće dolaziti do pojavljivanja kondenzacije zbog spoljne i unutrašnje temperature, što otežava normalno bavljenje sportom tokom zime.

mm

Predstavnici beogradske firme ”Rareks” ocenili su da je namenska sala napravljena po odgovarajućem standardu i da rešenje za poboljšanje grejanja postoji.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Grejanje je trebalo da se napravi kad i balon ali sta je tuje bolje ikad nego nikad

  • 2 godine je pravljena balon sala koja zimi hladi, a leti greje.. sad su nasli da prave, takav ce i bazen biti…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *