RANĐELOVIĆ VEČERAS IGRA ZA MAKEDONIJU

Svrljižanin večeras u dresu Makedonije protiv Srbije

Broj pregleda

Predrag Ranđelović, Svrljižanin, inače Srbin koji će, verovatno, večeras da zaigrati protiv Srbije, u utakmici Srbija – Makedonija koja će se igrati u Jagodini.

ssr

Sjajnim partijama u dresu Vardara, čije je boje branio pre preseljenja u Jagodinu, skrenuo je pažnju selektora.

Na megdanu protiv Velsa, pre četiri dana, njegovo ime se našlo među starterima. Večeras bi mogao ponovo na teren i to na jagodinski, koji najbolje poznaje.

Nije tačno da su ljudi iz FS Makedonije Jagodinu nazvali selom. Sve to su dezinformacije i provokacije kojima se bespotrebno podiže tenzija. Jagodina je sjajan grad, nudi fenomenalne uslove, između ostalih, i fudbalerima i jedini razlog što nećemo trenirati tamo je nedostatak hotela. Sve te provokacije treba ostaviti po strani i pustiti da fudbal pobedi – poručio je Predrag Ranđelović, rođeni Svrljižanin.

Emocije neće izostati ako u reprezentativnom dresu istrči na zeleni tepih kluba čije boje brani i suprotstavi se selekciji zemlje u kojoj je rođen.

Utakmica je za mene posebna, u svakom, pa i u emotivnom smislu.

Izvor: Sportski žurnal

Pročitajte i

Miroslav Marković i Jovan Đorđević, foto: M.M.

FK ,,Svrljig“ dobija pomoćni teren

FK ,,Svrljig“ mogao bi da dobije pomoćni teren u 2022. godini, poručio je danas prilikom obilaska SRC ,,Pastirište“ predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković. Naš fudbalski

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *