Search
Close this search box.
INICIJATIVA U TOKU...
Broj pregleda

Nezadovoljni članovi SNS traže promene na lokalu?!

Podeli sa prijateljima:

Nezadovoljni članovi OO SNS Svrljig proteklog vikenda pokrenuli su inicijativu prikupljanja potpisa za promenu, odnosno raspuštanje OO SNS Svrljig.

potpisi

Inicijativu je za sada potpisalo nekoliko nezadovoljnih članova. Kao razlog za eventualne promene u ovoj stranci na lokalu članovi su naveli lošu komunikaciju rukovodstva stranke i članova, takođe i to da su rezultati na proteklim lokalnim izborima katastrofalni za najjaču stranku u Srbiji.

OO SNS Svrljig na izborima 6. maja  ostvarila je veoma loše rezultate osvojivši 718 glasova, te je i to jedan od razloga za pokretanje ove inicijative.

Nezadovoljni članovi smatraju da je potrebno što pre reagovati i reformisati Opštinski odbor SNS u Svrljigu.

Potpisi se prikupljaju svakog radnog dana u stranačkim prostorijama mesnog odbora Prvomajska u ulici Vase Albanca.

Autor: S. R.
Foto: M. N.

15 Komentara

  1. Ljudi, ovo je veoma konfuzno pitanje na koje jos uvek nedaju iz centrale stranke odgovore. Ali nadamo se da ce mo ih dobiti uskoro. Stranka na nivou lokala je zaista ovoga puta posustala. Meri se sa rezultatima vec propale stranke g17 i ds. To se nije smelo dogoditi,ali nismo mi krivi vec politika koja je vodjena i sprovodjena. Ne treba osudjivati pojedince vec sve koji su ovom prilikom posustali. Predlazem da trenutno rukovodstvo da ostavke i stranku prepusti mladim ljudima.

  2. Da im Radmil i onaj decko iz Kariceve stranke nisu dovodili ljude da potpisu za kandidaturu ni to ne bi uspeli da skupe jer su Jeremija i Vasker misleli da su bogom dani i da ce sve doci samo od sebe bez ikakvog truda i rada.Oslonili su se na rezultat SNS-a pa su se nadali da ce se to preslikati i na opstinskom nivou ali gospodo malo ste se zajebali!Pare namenjene za kanpanju su podelili izmedju sebe a kampanja nije ni vodjena pa je i ovih 718 glasova premija za ove sarlatane.Inicijativa je dobra i treba je podrzati a ovi gore pomenuti ako imaju i trunke morala treba da daju neopozive ostavke i stranku prepuste mladim i postenim ljudima.

  3. Da se stranka prepusti mladjim ljudima…Radmilu i mini coveku, svrljiskim mladuncima… mada uvezbali su da sklope rucice verovatno i da naprave hot lips…
    E moji radikali bivsi, Nis ste eto podigli na noge za godinu i po dana, plata je veca nego u drugim delovima Srbije, pa je i Svrljig dosao na red za renesansu!?!!
    Malo edukacije nije na odmet…
    http://www.youtube.com/watch?v=FDsJ8tS-OkQ
    http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ
    http://www.youtube.com/watch?v=HRSDTvqbmRg

    1. Najlakse je pricati nesto bez argumenata.Clan sam Napredne stranke i nemam te informacije.Ako nesto tvrdite za to mora i da imate dokaze,mada meni sve ovo lici na zlonamerne insinuacije.A to koliko novca je dobijala stranka moze se lako proveriti,a pomenuti clanovi su najvise finansirali kampanju iz svog dzepa,kao i drugi pojedini clanovi SNS-a u zavisnosti od materijalne situacije.ZAKLJUCKE TREBA DONOSITI ISKLJUCIVO NA OSNOVU CINJENICA,STO EVIDENTNO NIJE SLUCAJ KOD NEKIH KOMENTARA. A po njihovom vokabularu se moze zakljuciti,da je verovatno rec o politicki polu-pismenim ljudima,sumnjivog moralnog integriteta.

      1. Ovaj ocigledno nije clan stranke ciji sam ja predsednik!Mi u stranc nemamo nijednog pismenog coveka pa bi mogli da se poredimo sa seljackom strankom u tom smislu.Razlika je samo u tome sto Miliju vole a nas ne moze niko ocima da gleda.Prdli smo u cabar ako nas Vucic raspusti!?Za mene nece da bude problem ali mi za Vaskera krivo sto smo samo uspeli zenu da mu zaposlimo a njega jos nismo stigli da uguramo na drzavna jasla.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano