Search
Close this search box.
„ČISTO KO SUZA“
Broj pregleda

JKSP na delu

Podeli sa prijateljima:

U ponedeljak, 5. avgusta, nakon završetka Belmužijade radnici JKSP Svrljig, u saradnji sa članovima organizacionog odbora manifestacije, očistili su kompletan sportski centar Pastirište.

jksp

 U akciji čišćenja učestvovalo je 25 ljudi, od kojih su 14 predstavnici Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig. Akcija je organizovana odmah po završetku Belmužijade i očišćen je ceo sportski kompleks na Pastirištu, izjavio je za Svrljiške novine direktor JKSP Igor Davidović.

teren

Inače, JKSP praktikuje da svake godine odmah po završetku Belmužijade očisti sve lokacije na kojima su bili postavljeni štandovi i kazani sa belmužom.

 

5 Komentara

  1. Pa šta onda ako je očišćen, oni za to i primaju plate a i svi ostali volonteri koji su radili za to vreme i ne vidim tu ništa čudno da bi to bila neka vest.

  2. Volontera na Belmužijadi nema.Svi koji su učestvovali u organizaciji godinama su plaćani jer je to kadar Seljačke stranke. Organizator je Kulturni centar a ne Komunalno preduzeće. Ono u čemu se slažem je da su komunalci kao i do sada na sedam belmužijada volonterski to radil. Komunalci nemaju Ugovornu obavezu sa organizatorom da za vreme ove Belmužijade (kao i ranije) učestvuje. Ili sam ja možda neobavešten pošto sam na godišnjem odmoru. Nadam se da će neko zatražiti Izveštaj od organizatora pa ćemo saznati ko je i koliko i za koji rad plaćen.

    1. O, igumane…Vaso S. Tajcicu mnogo si neobavesten, opet siris neistine!! Postoje volonteri na Belmuzijadi, hoces imena i prezimena!?!!? Posto si kadar Ozne stare skole, verovatno si tako zaseo na drzavna jasla, ne pusta te stara slava da pljujes u tanjir iz koga jedes, da pravis smicalice i kad ih nema…zato su te komunjare i namestile tu gde si…

      1. Citam komentare gospodina Branislava skoro uvek. Mogu ja da se sa njima slazem ili ne ali jedno treba postovati. Svaki komentar je potpisan imenom i prezimenom. To ipak treba postovati te je stoga krajnje neumesno coveka vredjati . Ukoliko vec komentarisete bilo bi korektno da se potpisete punim imenom i prezimenom.
        Nadam se da ce i administratori ovo sajta obratiti vise paznje na ovakvu vrstu uvreda i komentara.
        Pozdrav
        Milutinovic Dejan

        1. O, drveni advokat Vasa S. Tajcic II…
          Eko pa jos renzer a valja kancerogenu kinesku robu i duvan sumnjivog porekla tik ispred nosa nadleznih organa… Ali bitno da je eko pa jos renzer, samozvani naravno.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano