Search
Close this search box.
BEZ JAVNIH RADOVA, STRUČNE PRAKSE...
Broj pregleda

NSZ obustavila finansiranje aktivnosti zapošljavanja

Podeli sa prijateljima:

Nacionalna služba za zapošljavanje obustavila je finansiranje aktivnosti na sprovođenju zaključenih sporazuma sa lokalnim samoupravama, među kojima je i opština Svrljig, zbog, kako je navedeno u dopisu Nacionalne službe za zapošljavanje, umanjenja sredstava koja su opredeljena za ove namene poslednjim rebalansom Republičkog budžeta.

Opstina-Svrljig
Po sporazumu, potpisanom sredinom aprila ove godine, između Nacionalne službe za zapošljavanje i Opštine Svrljig predviđeno je da za sprovođenje aktivnih mera zapošljavanja (stručna praksa, javni radovi i samozapošljavanje) Nacionalna služba za zapošljavanje obezbedi 8. 574. 000 dinara a lokalna samouprava 2. 844. 000 dinara.

Opštini Svrljig ostavljena je mogućnost da, u skladu sa svojim mogućnostima, samostalno sprovodi ove programe, bez finansijske podrške Nacionalne službe za zapošljavanje. Klikni za uvećanje dokumenta:

Klikni za uvećanje dokumenta:
NSZ

Jedan komentar

  1. Bravo sps, tako brinite o ziteljima Svrljiga, tako samo tako… Bravo Neznalci, tj. Nazadnjaci, tj. Napred-Nazadnjaci…. BRAVO!!!! Jos samo da izadju vasi naucnici u lokalu da i dalje sole pamet kako da ste samo vi na vlasti ovde, lele, pa po horizontali, pa po vertikali, pa tece med i mleko… Ovim ste dokazali kako volite i cenite zitelje Svrljiga, a i ostalih mesta gde ste ukinuli i zakinuli!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano