KONKURS
Broj pregleda

Raspisani konkursi za direktore JKSP i Direkcije

Na sajtu Opštine osvanula je informacija o raspisanim konkursima za imenovanje direktora Javnog komunalnog-stambenog preduzeća Svrljig i Direkcije za izgradnju Svrljiga.

Zgrada-Direkcije

Uslovi za imenovanje direktora su da učesnik konkursa bude punoletan i poslovno sposoban, te da je državljanin Republike Srbije, da ima visoko obrazovanje na studijama II stepena ( diplomske akademske studije; specijalističke akademske studije; specijalističke strukovne studije), odnosno na studijama u četvorogodišnjem trajanju građevinskog, pravnog, ekonomskog ili saobraćajnog smera, da ima najmanje sedam godina radnog iskustva, da poseduje organizatorske sposobnosti i da nije osuđivan za krivična dela, stoji u konkursu.

Rok za podnošenje prijava na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja oglasa, koji je objavljen 8. jula 2013. godine na sajtu Opštine i u Službenom glasniku Republike Srbije.

Inače, funkciju direktora u JKSP u prethodnom periodu obavljao je Igor Davidović, a u Direkciji za izgradnju Svrljiga Srđan Đorđević.

Javni konkurs sprovodi Komisija za izbor i imenovanje, nagrade i javna priznanja koju je obrazovala Skupština opštine Svrljig. Izborni postupak može da se sprovede u više delova, uz organizovanje usmenog razgovora sa kandidatima ili na drugi odgovarajući način u cilju ocenjivanja stručne osposobljenosti, znanja i veština iz oblasti rada javnog preduzeća, o čemu će Komisija blagovremeno obavestiti kandidate.

>>>Konkurs za imenovanje direktora JKSP Svrljig

>>>Konkurs za imenovanje direktora Direkcije za izgradnju Svrljiga

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

6 Komentara

  • Sto li se raspisuje konkurs kad se vec zna ko ce da bude na tim mestima?Kao sto je Miliji prepisano mesto predsednika do kraja zivota tj dok ne sarani opstinu tako ce i Davidovic i Srdjan da ostanu na pozicijama na kojima jesu.Ovde nema nikakve veze skolska sprema vec partiska pripadnost.

    • Valja samo proveriti verodostojnost njihovih diploma, a najverovatnije neko od njih ima 7 godina radnog staza pa je zato i uslov da to bude minimum. Treba to pomeriti bar na 10 godina.

  • Šta je zapravo po zanimanju onaj Davidović? I gde je studirao i kad?

  • Vidjao sam ga na Ekonomskom fakultetu u Nisu, ali samo po hodnicima 🙂

  • Kakav konkurs? Zbog cega nisu direktori podneli izvestaje o radu i trosenju budzetskih sredstava,sredstava gradjana.
    Sta je direkcija znacajno izgradila i za koju sumu novca. Isto vazi i za komunalac.

    • direktori i jedan idrugi su podneli izvestaje vecu i skupstini, a neznam sto vam smetaju da nemate bolji predlog

Komentar

Your email address will not be published.