9. SKUPŠTINA
Broj pregleda

Sednica po hitnom postupku

Na devetoj sednici SO Svrljig donete odluke o sprovođenju javnih konkursa za imenovanje direktora i predlog odluke o javnom konkursu i imenovanju direktora u Direkciji za izgradnji grada i Javnom komunlanom stambenom preduzeću Svrljig u Svrljigu.

so-svrljig

Predloge odluka obrazložio je načelnik Opštinske uprave Zdravko Krstić, a usvojeni su odborničkom većinom.

U diskusiji odbornika, Gorana Jeremijića, Milana Videnovića, Dragana Pterovića, Radovana Mitića i Milana Đodrđevića, provejavao je stav da se prilikom izbora strogo vodi računa o depolitizaciji i departizaciji kao da kod opštih uslova bude proklamovana jednako visoka školska sprema za oba direktora, stoji na zvaničnom sajtu Opštine Svrljig.

Inače, predsednica skupštine opštine Jelena Trifunović, objasnila je diskutantima i ostalim odbornicima, da ne bi bilo zabune, da je ipak sve u skladu sa zakonom, pozivajući se na Zakon o radu koji se primenjuje u loklanim samoupravama.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

4 Komentara

 • Sta bi gospodo sa obecanjem za bazen da ce otvaranje da bude za ovu godinu za belmuzijadu

 • Laza na kilo!Ne znam samo koja je to budala poverovala da ce bazen da bude bar malo uradjen!?Ako nam je kad smo dozvolili da nas nepismeni vode.

  • Kad neko sam za sebe kaze da je posten, previse govori o njemu…
   Kad neko sam za sebe kaze da je pismen, previse govori o njemu…
   Gde bi nam bio kraj da dozvolimo da nas povedu pismeni sa trecim stepenom strucne spreme i toliko posteni da su prevarili i zavrnuli svoje najbliznje za pare, a sada od njih beze. Ovo ti nije laza na kilo pobratime!!!

   • Ako nije laz idi pa se kupaj u tom bazenu.Ne kazem ja za sebe da sam pismen ali ne lazem kao sto to neki rade.

Komentar

Your email address will not be published.