Search
Close this search box.
9. SKUPŠTINA
Broj pregleda

Sednica po hitnom postupku

Podeli sa prijateljima:

Na devetoj sednici SO Svrljig donete odluke o sprovođenju javnih konkursa za imenovanje direktora i predlog odluke o javnom konkursu i imenovanju direktora u Direkciji za izgradnji grada i Javnom komunlanom stambenom preduzeću Svrljig u Svrljigu.

so-svrljig

Predloge odluka obrazložio je načelnik Opštinske uprave Zdravko Krstić, a usvojeni su odborničkom većinom.

U diskusiji odbornika, Gorana Jeremijića, Milana Videnovića, Dragana Pterovića, Radovana Mitića i Milana Đodrđevića, provejavao je stav da se prilikom izbora strogo vodi računa o depolitizaciji i departizaciji kao da kod opštih uslova bude proklamovana jednako visoka školska sprema za oba direktora, stoji na zvaničnom sajtu Opštine Svrljig.

Inače, predsednica skupštine opštine Jelena Trifunović, objasnila je diskutantima i ostalim odbornicima, da ne bi bilo zabune, da je ipak sve u skladu sa zakonom, pozivajući se na Zakon o radu koji se primenjuje u loklanim samoupravama.

4 Komentara

  1. Laza na kilo!Ne znam samo koja je to budala poverovala da ce bazen da bude bar malo uradjen!?Ako nam je kad smo dozvolili da nas nepismeni vode.

    1. Kad neko sam za sebe kaze da je posten, previse govori o njemu…
      Kad neko sam za sebe kaze da je pismen, previse govori o njemu…
      Gde bi nam bio kraj da dozvolimo da nas povedu pismeni sa trecim stepenom strucne spreme i toliko posteni da su prevarili i zavrnuli svoje najbliznje za pare, a sada od njih beze. Ovo ti nije laza na kilo pobratime!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Amin

15. MAJA SEOSKA SLAVA U ŠLJIVOVIKU

Slava

Danas je Markovdan

Slavski dan

Drugi dan Uskrsa obeležen litijom i Svetom liturgijom u Lalincu

Sport

Fudbalski klub Svrljig obeležio Đurđevdan (FOTO+VIDEO)

Litija

Đurđevdan – seoska slava Okruglice

Svrljig

Klub navijača Crvene zvezde obeležio slavu Đurđevdan

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano