26. OPŠTINSKO VEĆE
Broj pregleda

Formiran Štab za žetvu

U petak, 21. juna, u kancelariji predsednika Opštine Milije Miletić održana je 26. sednica Opštinskog veća na kojoj je između ostalog formiran Štaba za žetvu.

stab-za-zetvu-Svrljig

Za  predsednika Štaba izabran je Tomislav Vasić, većnik Opštine Svrljig. Članovi Štaba su – Tatjana Lazarević, Nebojša Tričković i Ivan Tasić u ime odseka za privredu Opštine i Vesna Bogdanović, predstavnik Direkcije za izgradnju grada.

Na sastanku je dogovoreno da se odmah sagleda stanje atarskih puteva i prilaza do obradivih površina, a potom, ukoliko je to neophodno, da se izvrši sanacija kako bi se olakšao prilaz žetvištu. Takođe, jedan od prioriteta je da se okupi što veći broj kombajnera kako bi se posao obavio brzo i efikasno, a istovremeno u većoj kunkurenciji poštovala preporučena cena žetve.

Predsednik Opštine, Milija Miletić, pozvao je sve Mesne zajednice da aktivno učestvuju u žetvi, odnosno da svako selo formira svoj tročlani Štab za ovogodišnju žetvu.

Na sastanku je takođe istaknuto da učesnici u ovogodišnjoj žetvi imaju obavezu da se strogo pridržavaju protivpožarne zaštite a nadležni za sprovođenje žetve svakodnevno će vršiti nadzor učesnika.

 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Zetva moze da krene ali za 15 dana

Komentar

Your email address will not be published.