RADNIČKE SPORTSKE IGRE

Počele „RSI Svrljig 2013“

Broj pregleda

U sredu, 19. juna, na SC Pastirište zvanično su počele Radničke sportske igre Svrljig 2013. 

RSI-Svrljig-2013

Ovogodišnje Radničke sportske igre svečano je otvorio Stanojević Dobrivoje, poverenik Saveza samostalnih sindikata Svrljiga.

Radničke igre su tradicija ovdašnjed Sindikata i radnika. One u sebi nose takmičenje ali pre svega druženje, istakao je Stanojević.

Inače, u prvom susretu ekipa Caffe Tref  ubedljivo je savladala ekipu prošlogodišnjeg prvaka igara JKSP Svrljig rezultatom 4:0.

U drugom susretu ekipa Status-Pošta bila je uspešnija od prosvetnih radnika iz ekipe Osnovne škole, te na kraju zasluženo slavila rezultatom 2:0. I u poslednjem trećem susretu Niška mlekara pobedila je ekipu Opštinske upave Svrljig rezultatom 3:0.

Na ovogodišnjim igrama učestvuje osam ekipa koje su podeljene u dve grupe.

Pre početka prve utakmice minutom ćutanja odata je pošta  istakmutom učesniku igara Nebojši Marjanoviću-Buci.

Turnir „RSI Svrljig 2013“ nastavlja se večeras od 20 sati.

Za tri prvoplasirane ekipe u malom fudbalu i ribolovu Povereništvo SSS Svrljiga obezbedilo je pehare, medalje i diplome.

Pročitajte i

Odložene Radničke sportske igre

Organizacioni odbor Radničkih sportskih igara ,,Svrljig 2020“ doneo je odluku da se radnička takmičenja zbog širenja Kovid-19 odlože. Sportska takmičenja su trebala da počnu 22.

U Svrljigu počele Radničke sportske igre

U ponedeljak u 19 časova, na sportskom centru “Pastirište“, turnirom u malom fudbalu otpočele su ovogodišnje Radničke sportske igre – Svrljig 2016.   Turnir su otvorili

Završene Radničke sportske igre

Finalnim utakmicama sinoć je u Balon sali u Svrljigu završen turnir u malom fudbalu RSI „Svrljig 2014″. Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je ekipa “Tref – Fomađo“.

Počele RSI “Svrljig 2014“

Turnirom u malom fudbalu danas u 2o časova u balon sali počele su ovogodišnje RSI“ Svrljig 2014″. Turnir u malom fudbalu otvorio je poverenik SSS

Završene Radničke sportske igre

U Svrljigu su sinoć završene Radničke sportske igre, a pobednik u malom fudbalu je ekipa Tref. U finalnoj utakmici ekipa Tref  savladala je ekipu MIN-DIV Svrljig

Priznanje Dobrivoju Stojanoviću

Poverenik Saveza samostalnih sindikata opštine Svrljig Dobrivoje Stojanović dobitnik je najvećeg prvomajskog priznanja za dugogodišnji sindikalni rad. Povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada, danas

3 Komentar

  • Stojanovic, a ne Stanojevic

  • Za koja prava se bori ovdasnji sindikat i koja je njegova svrha. Molicu vas lepo da mi odgovorite.

  • Bore se za svoje fotelje, jel ti jasno? Svrha je ta!
    Jel lepo odgovoreno?

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.