PUNOM PAROM
Broj pregleda

Počela popravka puteva u Svrljigu

Od prošle nedelje radnici JKSP-a rade na sanaciji udarnih rupa u  užem delu Svrljiga. Počela sanacija i lokalnih puteva.

Asfaltiranje-JKSP-SvrljigDo sada, od udradnih rupa, sanirano i zakrpljeno je nekoliko ulica. Naime, završena je sanacija na najugroženijoj trasi u ulici Vase Albanca, od mosta na Pravačkoj reci do ITK-a, potom preuređene su ulice: Riste Vujoševića, 7. juli, Bore Price, deo Radetove, Mrgudova i Hadžićeva ulica.

Problematični delovi su asfaltirani. Ekipe će narednih dana biti na terenu i raditi na krpljenju ugroženih delova kolovoza, rekao je za Svrljiške novine Igor Davidović, direktor JKSP-a.

Radnici komunalnog preduzeća, kojima je ovaj posao i poveren, od danas su intenzivno počeli sa pripremama za dalju sanaciju i lokalnih puteva, konkretno deonice od Gramade do Grbavča.

U narednom periodu biće sanirani svi lokalni putevi gde je saniranje neophodno, saopšteno je iz ovog preduzeća.

асфалтирање-сврљиг

Podsećamo, da kada je reč o lokalnim putevima, postupak javne nabavke je sproveden i kao najpovoljniji ponuđač za izvođenje radova, izabrano je Javno komunalno stambeno preduzeće Svrljig.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Saniranje udarnih rupa je smesno, cim padne prva veca kisa eto nama ponovo istih rupa.Put ka Popsici, odnosno ka Gojmanovcu je neupotrebljiv, pa ja pitam da li se neko uopste pita kako ljudi odlaze do tamo, i kako autobus uopsete ide do tamo, jer je rupa do rupe, ne postoji mogucnost da promasite neku. Strasno! Cime se vi hvalite!!!!!!

Komentar

Your email address will not be published.