JUBILEJ
Broj pregleda

Vrtić proslavio 35 godina od osnivanja

Predškolska ustanova Poletarac proslavila je danas 35 godina postojanja predstavom mališana i grupe srednjiškolaca Ja imam talenat“.

Poletarac-SvrljigDanašnju svečanost otvorio je direktor Ustanove Miletić Dejan, a proslavu svrljiškog vrtića uveličali su predstavnici lokalne samouprave, roditelji, prosvetni radnici i gosti ispred Predškolskih ustanova i vrtića iz drugih opština i gradova.

Povodom tridesetpet godina od osnivanja, direktor vrtića uručio je zahvalnice najzaslužnijima, sponzorima i prijateljima Ustanove. Tom prilikom uručena je zahvalnica za dugogdišnji rad i zalaganje u radu sa decom Jovanović Zorki, prvoj vaspitačici u opštini Svrljig.

Vaspitacica-Zorka-SvrljigPriznanje za doprinos u radu Ustanove primio je i predsednik opštine Milija Miletić. 

Miletic-Dejan-i-Miletic-Milija

U organizaciji Predškolske ustanove, u saradnji sa učenicima srednje škole, mališani su izveli predstavu „Ja imam talenat“ koju su pripremili zajedno sa vaspitačima, nakon koje je održan koktel.

Vrtić je počeo sa radom 01. novembra 1978. godine pod imenom 13. oktobar. Prve godine imao je četiri celodnevne grupe, sa ukupno 83 polaznika. Narednih godina u istom broju vaspitnih grupa obuhvaćeno je oko 110 mališana.

FOTOGALERIJA

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.