PREDSEDNIK OBIŠAO ŠAHISTE
Broj pregleda

Održano Opštinsko šahovsko prvenstvo

U subotu, 25. maja, u organizaciji opštinskog Šahovskog saveza Svrljig i suorganizaciji šahovskih klubova Zeleni Vrh,Veteran i  Drajinac iz Drajinca, održano je Pojedinačno šahovsko prvenstvo opštine Svrljig.

Sahisti-SvrljigDevet kola po Švajcerskom sistemu odigrana su povodom Dana mladosti u subotu, 25. maja, u okviru opštinskog Šahovskog prvensta Svrljiga. Prvo mesto na turniru i pehar osvojio je Batanjac Aleksandar, medalja za drugo mesto pripala dr Milijić Perici kao i trećeplasiranom Branislavu Aleksiću.

Pravo učešća imali su svi registrovani igrači šahovskih klubova sa teritorije Svrljiga, kao i svi pozvani gosti od strane organizacionog odbora.

Računalo se da će na ovom turniru učestvovati i igrači ŠK Zelei vrh, pa pošto isti nisu prihvatili učešće, Organizacioni odbor u dogovoru sa predsednikom Opštinksog šahovskog saveza doneo odluku da se turnir održi po grupama, stoji u saopštenju Opštinskog šahovskog saveze.

Drugi deo dana bio je rezervisan za revijalne duele u kojim je učestvovao i predsednik opštine Milija Miletić.

Milija-Miletic---sahOn je pozdravio mnogobrojne šahiste, čestitao na postignutim rezultatima i poželeo puno sreće u budćnosti.

Turniru su prisustvovali i predstavnici Gradskog šahovskog saveza Niša.

Nakon sportskog dela održan je zajednički ručak svih učesnika.

 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *