RAZVODNIK TANJA IVKOVIĆ

Vratila se Svrljižanka iz Libana

Broj pregleda

Pripadnici Treće brigade Vojske Srbije (VS) vratili su se juče iz mirovne misije iz Libana gde su bili u okviru španskog kontgenta u mirovnoj misiji od novembra prošle godine, među kojima je bila i Svrljižanka Tanja Ivković.

Ivkovic-Tanja
foto: Blic

Komandantu Kopnene vojske general-potpukovniku Alkeksandru Živkoviću raportirao je komandir voda koji je učestvovao u mirovnoj misiji u Libanu poručnik Dalibor Mitrović o uspešno izvršenom zadatku, a kada je pripadnicima voda dao 10 minuta voljno, u zagrljaj pripadnicima vojske potrčali su članovi porodica, deca, roditelji i prijatelji koji su željno iščekivali sletanje aviona na niškom vojnom aerodromu, stoji na sajtu Blica.

Tanja-Ivkovic
foto: Facebook

U ovoj godini u multinacionalnim operacijama učestvovaće 475 pripadnika VS, što je skoro duplo povećanje naših pripadnika u mirovnim misijama u odnosu na 10 godina unazad zajedno, naveo je Pajović.

Tanja reprezentovala Srbiju ali i Svrljig

Komandir voda Dalibor Mitrović, vodnik Bojan Nikolić, stariji vodnik Dragan Stanimirivić, kao i razvodnik Tanja Ivković ističu da su učešćem u misiji stekli veliko vojničko i životno iskustvo i da su na najbolji mogući način reprezentovali VS i svoju zemlju.

Pročitajte i

1 Komentar

  • bravo Tanja,i dobro nam dosla

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *