Jedinstveni šahisti

Ujedinjeni

Predstavnici svih šahovskih klubova sa terotorije opštine Svrljig jednoglasno su se složili da 25. maja u Svrljigu bude održano Opštinsko šahovsko prvenstvo.

Шахисти-општине-Сврљиг

Na inicijativu Dragiše Krstića, predsednika ŠK Veteran, a uz podršku svih klubova sa teritorije Opštine, Opštinski šahovski savez Svrljig organizovaće prvenstvo opštine Svrljig u šahu koje će se održati 25. maja 2013. godine u ulici Radetovoj bb, preko puta Osnovne škole.

Osnovni cilj turnira je zbližavanje klubova i igrača i stvaranje nove i povoljne sportske ali i prijateljske atmosfere. Prednost dobre komunikacije šahovskih klubova je i stvaranje opštinske Šahovske lige, za šta su potrebna minimalna ulaganja, rečeno je na sastanku.

Takmičenje će se igrati u devet kola po Švajcarskom sistemu a pravo učešća imaju svi registrovani igači klubova koji su članovi OŠS kao i svi igrači koji imaju prebi valište na teritoriji opštine Svrljig.

Sastanku su prisustvovali Batanjac Aleksandar – predsednik Opštinskog šahovskog saveza, Nedeljković Ranko – predsednik ŠK Drajinac, Krstić Dragiša – predsednik ŠK Veteran, Petrović Dragan – predsednik UO ŠK Zeleni Vrh i Petrović Milenko – predsednik Skupštine šahovskog saveza Nišavskog okruga.

Povezano

2 Komentari

  • Koliko to šahovskih klubova sad imamo u Svrljigu ?!

  • To nije istina… Ovo su grobari svrljiskog budzeta i jedni rasturnici para koje nema blizu. Ovaj Batanjac je sasipao sve sto se sasipati moze kada je bio na vlasti. Sad se umuvao u sah klub i predstavlja neko ****. O ostalima ne zelim da komenatrisem.

Komentar

Your email address will not be published.