Uspeh na maratonu

Predsednik čestitao Maratoncu

Broj pregleda

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić danas je u svom kabinetu ugostio maratonca Sinišu Radivojevića koji je učestvovao na ovogodišnjem Maratonu u Beogradu.

12333

Čestitajući mu, predsednik Miletić je istakao značaj ovog uspeha te predložio maratoncu da se ozbiljnije zauzme oko ovog sporta, za početak priključujući se nekom atletskom klubu.

Rezultat koji je Siniša postigao je više nego dobar. On je trasu od 21 kilometar, među 1854 takmičara, pretrčao i našao se među trideset najboljih, na čemu mu ja čestitam, rekao je Miletić u svom obraćanju.

Svrljiški maratonac je stazu od 21 kilometar istrčao за jedan čas i 25 minuta, i tako u konkurenciji od 1854 takmičara osvojio značajno 30. mesto na polumaratonskoj trci održanoj 21. aprila u glavnom gradu.

Radivojeviću je ovo drugi nastup na maratonu. On je prošle godine, predstavljajući opštinu Svrljig, na maratonskoj trci osvojio 51. mesto.

Pročitajte i

Naš Siniša peti na polumaratonskoj trci u Beogradu

Svrljižanin Siniša Radivojević osvojio je značajno peto mesto na polumaratonskoj trci u Beogradu u konkurenciji od 3123 takmičara. Siniša Radivojević – tridesetdvogodišnji poljoprivrednik iz Guševca kod

Siniša Radivojević 10. na Beogradskom polumaratonu

Siniša Radivojević, tridesetjednogodišnji poljoprivrednik iz Guševca kod Svrljiga, deseti je na polumaratonskoj trci “Beogradskog maratona“ koji je održan u subotu, 18. aprila, u Beogradu. Za razliku

Svrljiški maratonac na 30. mestu

Radivojević Siniša, poljoprivrednik iz sela Guševac kod Svrljiga, osvojio je značajno 30. mesto na polumaratonu 21. aprila u Beogradu.  Među 1854 takmičara koji su iz

3 Komentar

  • Čestitam ti Siniša

  • trcao je polu maratom -21km…

    maraton je 42km

    pozdrav

  • Mozda bi mogao neko da ga zaposli,umesto sto se slikaju sa njim! Obezbedite mu adekvatne uslove za trening. Sta je dobio od opstine,za dva pretrcena polumaratona?

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *