Search
Close this search box.
Uspeh na maratonu
Broj pregleda

Predsednik čestitao Maratoncu

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić danas je u svom kabinetu ugostio maratonca Sinišu Radivojevića koji je učestvovao na ovogodišnjem Maratonu u Beogradu.

12333

Čestitajući mu, predsednik Miletić je istakao značaj ovog uspeha te predložio maratoncu da se ozbiljnije zauzme oko ovog sporta, za početak priključujući se nekom atletskom klubu.

Rezultat koji je Siniša postigao je više nego dobar. On je trasu od 21 kilometar, među 1854 takmičara, pretrčao i našao se među trideset najboljih, na čemu mu ja čestitam, rekao je Miletić u svom obraćanju.

Svrljiški maratonac je stazu od 21 kilometar istrčao за jedan čas i 25 minuta, i tako u konkurenciji od 1854 takmičara osvojio značajno 30. mesto na polumaratonskoj trci održanoj 21. aprila u glavnom gradu.

Radivojeviću je ovo drugi nastup na maratonu. On je prošle godine, predstavljajući opštinu Svrljig, na maratonskoj trci osvojio 51. mesto.

3 Komentara

  1. Mozda bi mogao neko da ga zaposli,umesto sto se slikaju sa njim! Obezbedite mu adekvatne uslove za trening. Sta je dobio od opstine,za dva pretrcena polumaratona?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano