Search
Close this search box.
Na sastanku UO
Broj pregleda

FK Svrljig: Sekretar podneo ostavku

Podeli sa prijateljima:

Boban Petrović sekretar fudbalskog kluba Svrljig podneo je ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga, stoji na sajtu FK Svrljiga.

b-petrovic

Na jučerašnjem Upravnom odboru kluba, koji je trajao skoro dva ipo sata, dosadašnji sekretar Petrović podneo je ostavku na tu funkciju uz obrazloženje da više nije u mogućnosti da je obavlja iz ličnih razloga, navodi se na sajtu kluba.

Inače, Petrović je na sastanku izjavio da će svakako ostati prijatelj kluba i biti prisutan u njegovom daljem razvijanju. On je u klubu dugi niz godina, odnosno od 2001. godine.

Nezvanično saznajemo da će tu funkciju privremeno obavljati neko od predstavnika kluba, da bi se na sledećem sastanku donela odluka o totalnom gašenju iste.

Na kraju sastanka, predsednik kluba Dejan Branković iskoristio je priliku te pozovao sve navijače i Svrljižane da u subotu, 20. aprila, sa početkom u 16,30h, dođu i daju podršku Svrljigu u utakmici 22. kola Niške zone, u meču sa Zaplanjcem.

8 Komentara

  1. Cip je dosta uradio za klub. Pomogao je predhodnoj upravi da iz trece, udju u cetvrtu ligu. U par navrata sudelovao u konacnim ishodima meceva. Klub je doziveo preporod ostavkom Petrovic Bobana.

  2. Kada sam pisao da u fudbalskom klubu igraju momci koje je
    grad Niš odbacio i da ima vrlo malo Svrljižana, pomenuti Sekretar je lično reagovao na to braneći rukovodstvo kluba. Sada se vidi da tu nešto ne štima i da se ipak treba voditi računa o trošenju para poreskih obveznika. SELAVI !

  3. I meni ga je zao mislim da je doneo pogresnu odluku i da nije trebao tako da reaguje jer i ranije su se desavale slicne stvari u klubu i verovatno ce se i desavati i on je bio deo te price i tada mu izgleda nije bili toliko tesko a sada je povredjen navodno blablabla .

  4. otiso je najgori covek iz kluba, koji je namestao utakmice uzimao pare pravio od klubskih para kupatilo,prasak za pranje dresova od saponzora nosio kuci, los do zla boga, caj u kafanu nije platio,nalazio sponzore boru kaskera ,zvonka mlekara, stevu oraca i.t.d. svuda se prisljamci a pitajte dali je caj platio negde. tezak grebator i dvolican covek. lazov, prevarant

NAJNOVIJE NA PORTALU

Praznik rada

Prvomajska čestitka predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića

Izbori 2024

Proglašena lista ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra” pod rednim brojem 2

Informacija za građane

Obaveštenje JKSP-a povodom nastupajućih praznika

Politika

Ovo su budući ministri u Vladi Republike Srbije

Izbori 2024

Saopštenje predsednika opštine Svrljig povodom navoda odbornika Petkovića

Izbori 2024

Novi DSS predao listu za lokalne izbore u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano