Kulturno uzdizanje

U parku smeće na sve strane

Broj pregleda

Srce grada – gradski park ostao samo sa jednom kantom za smeće. Kese, alkohol i grafiti na sve strane.

1

Po svuda razbacane kese, prazne paklice, opušci, poluprazne plastične flaše alkoholnih pića, limenke opis su za današnji izgled gradskog parka u kome svakodnevno borave naši najmlađi sugrađani.

2

Mesto na kome se u toku letnjeg perioda organizuju Dečiji festivali, maskenbali, dečije nedelje ali i eko kampovi, kao da je potpuno zaboravljeno da postoji.

3Možda i jedino mesto za popodnevni odmor, za izlazak iz kuće i šetnju, pretvara se u mini deponiju.

Nesavesni posetioci zelenog srca za sobom ostavljaju pravi lom a neki od njih uspeli su da počupaju sve kante za smeće, tako da je u parku ostala samo jedna.

23

Podsećamo da je svrljiški park jedan od retkih u kome možete koristiti besplatan internet (ako uspete negde da sednete).

123

Upozoravamo da će te u istom takođe naići na pregršt slatkorečivih rečenica i stihova na novopopločanom trotoaru (slika iznad).

1234

Šta još treba da se dogodi da bi nadležni reagovali?

Pročitajte i

Predsednik na terenu, foto: M.M.

Novi sadržaj za decu u gradskom parku

Narednih dana prostor u gradskom parku biće dodatno obogaćen novim ljuljaškama za decu jaslenog uzrasta., Tim povodom danas je gradski park obišao predsednik opštine Miroslav

Danas ,,Dani gljiva i bilja“ u Svrljigu

Danas se u gradskom parku u Svrljigu održava manifestacija ,,Dani gljiva i bilja“.  Ova manifestacija trajaće danas i sutra, a pored plodova sa svrljiških polja

3 Komentar

  • Bravo za direktora Igora Davidovica i njegovih 70 radnika koji se trude da Svrljig ne bude veca deponija nego sto jeste. Smena!!!!!!!!!!

  • Postavite Mileta za direkotra

  • Bruka za direktora JKSP-a

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *