Search
Close this search box.
Ekskluzivno
Broj pregleda

Tužna ispovest starice (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Pre tri dana, 26. marta, staricu Kosaru Živković (89) iz sela Beloinja pokušao je da siluje Milovan M. (34), koji je u istom selu 2000. godine mučki ubio jednu staricu zbog čega je osuđen na 12 godina zatvora.

2
Mirno selo uznemirio ubica

Milovan M. (34) pokušao je da siluje osamdesetdevetogodišnju staricu tako što joj je upao u kuću, zaključao je i pogasio sva svetla a potom joj bacio jorgan preko glave.  Na svu sreću, Ljiljana, ćerka nesrećne starice bila je kod prve komšinice, te je na vreme čula viku koja je dolazila iz njene porodične kuće.

1
Ljiljana (ćerka) i Kosara (majka) pokazuju gde je Milovan pobegao

Kada sam stigla kući ulazna vrata su bila zaključana. Odmah sam pomislila na najgore, počela sam da treskam i udaram u vrata iz sve snage, vikala sam i zapomagala, tada je on bacio babi jorgan preko glave otvorio prozor i pobega, kaže Ljiljana.

5
Prozor sa kojeg je Milovan skočio

Mladić je stigao samo da izuje patike i čarape, a kada je počeo da skida pantalone čuo je Ljiljanino lupanje i vikanje te je brzo reagovao i uspeo da pobegne. On je prilikom bega zaboravio čarape pored kreveta, koje su kasnije policiji služile kao dokaz.

Komšije seljaci pojurili su da pripomognu porodici Živković, ali silovatelja nisu uspeli da pronađu, niti su iz prva znali da je to Milovan. On je iskoristio priliku i otrčao do centra sela kako bi zavarao trag, a potom kada su stigli pripadnici policije on se pojavio ispred kuće u kojoj je pokušao da obljubi staricu. Iz prva se pretvarao kao da ništa nije bilo, a kada je ušao u sobu starica je prstom uperila na njega i rekla da je to on, što je kasnije i sam priznao.

6
Ulazna vrata

Poznat okolini i selu kao siledžija, 2000. godine Milovan je u istom selu silovao i mučki ubio jednu staricu zbog čega je osuđen na 12 godina zatvora.

404513-07
To je on!!!
Milovan Mišić
foto: Alo

Mišiću je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 časova u prostorijama policije nakon čega će biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

5 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Svrljiske novine predstavljaju