Ostaje na „Farmi”

Srbija glasala za Duleta

Broj pregleda

Prva farmerka koja je napustila rijaliti šou „Farma” je Tijana Macura. Pobeda na testu znanja i dupliranje glasova nisu joj bili dovoljni da nadmaši našeg sugrađanina Duška Bogdanovića, koji je uz pomoć mnogobrojnih fanova ostao na „Farmi”.

1 Macura je rekla da joj je žao što je u duelu sa Duškom, jer ne želi da ga razdvaja od supruge Radojke.

Odgovarajući na pitanja koja im je postavila produkcija, oboje su imali „bisere”, pa je tako Dule rekao da se nauka o poljoprivredi zove Poljoprivredni fakultet, a Tijana je odgovorila da je Futog poznat po paprici.

U studiju televizije „Pink” pojavila se Duletova i Radojkina ćerka Maja, koja je istakla da su se njeni roditelji loše uklopili u društvo.

Mislim da je problem u tome što su u šou ušli zajedno. Niko drugi nije u paru i zato ih ostali izbegavaju – rekla je Maja.

Pročitajte i

2 Komentari

  • Kako je moguce da neko kome su duplirani glasovi bude izbacen a neko ko nije dobio nista od glasova ostane,znaci namestaljka.

    • Veoma prosto:

      Recimo da je Dule dobio 20001 glas, a doticna Macura 9999 glasova, elem i da joj se dupliraju glasovi (19998 glasova), to je valjda manje, tako da ne mora da bude namestaljka iako se vrlo cesto desavaju namestaljke….tako da kakav god bio Dule, ja mu zelim sve najbolje…..

Komentar

Your email address will not be published.