Potpisan ugovor

Osiguranje za 5466 domaćinstava

Broj pregleda

Danas je potpisan ugovor o osiguranju 5.466 svrljiških domaćinstava. U ime opštine Svrljig ugovor je potpisao načelnik Zdravko Krstić, a ispred kompanije „Dunav osiguranje” – direktor Miroslav Stanišić.

132

Do sada smo u slučaju akcidentnih situacija mogli da pomognemo domaćinstva naših žitelja samo sa 50.000 dinara, a prema ovom ugovoru o osiguranju imovine, kvota osiguranja je do 500.000 dinara što obezbeđuje komapnija  „Dunav osiguranje” – rekao je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić.

Ovim ugovorom osiguravaju se svi objekti koji se nalaze u sastavu domaćinstva, potom sva oprema u domaćinstvu, zalihe koje su uskladištene i sva živa stoka koja se u trenutku akcedentne situacije nalazi u objektima domaćinstva. Osiguranje praktično teče od dana potpisivanja ugovora, tj. od danas.

Verujem da će osiguravač svoje obaveze uvek ispunjavati brzo i efikasno kako je ugvoorom i predviđeno. Planiramo da našu saradnju proširimo u buduće i na poptpuno osiguranje domaćih životinja u domaćinstvima jer sigurno je samo ono što je osigurano, izjavio je posle potpisivanja predsendik opštine.

Prisutni predstavnici Kompanije „Dunav osiguranje” takođe su izrazili svoje zadovoljstvo poptpisivanjem ugovora o saradnji i potvrdili ideju predsednika Miletića o njenom jačanju i širenju obima osiguranja, uz obećanje da će svoju obavezu izvršavati efikasno prema ugovoru.

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *