Niko ne mari za pune kontejnere?

Foto vest: Ruglo na gradskom groblju

Broj pregleda

Još jedna u nizu ružnih slika koje nas povremeno okružuju zabeležena je u nedelju, 24. februara 2013. godine, na gradskom groblju u Svrljigu. 

1Smeće u prepunom kontejneru i oko kontejnera, tog nedeljnog popodneva, širilo se duž ulice koja se nalazi tik uz gradsko groblje u Svrljigu.

2Ovu ružnu sliku pratile su kese koje su vijorile na granama drveća, polomljene dečije igračke, po neka cipela… što je dodatno doprinosilo da  sve to izgleda zaista jezivo.

Krajnje  je vreme da se nešto konkretno preduzme po pitanju čistoće u gradu.

Do sada smo objavljivali:

Pogledajte šta su zatekli radnici JKSP-a u gradskom parku

Smeće “preliva“

U Prvomajskoj đubre na sve strane

Očistili skoro sva naselja

 

Pročitajte i

3 Komentar

  • pozovite igora davidovica u neku emisiju,definitivno da podnese ostavku,nije ovo prvi put da se tako desava,prvo u prvomajskoj pa onda kod autobuske pa ko zna gde jos.davidovicu otkaz,kao i ovima sto izvoze djubre,sto samo režu rakiju pa onda izvoze sve

  • Miladinović je lepo jednu stvar saopštio,ali na žalost naši sugrađani ne žele ili ne umeju da čitaju ili jednostavno zbog mržnje ne dopre do njihovog mozga šta je napisano. Reporter je napisao da u smeću ima dečijih igračaka, cipela i koje čega. Ja vas sve pitam da li na groblju ima potrebe da se nalaze ove stvari ili samo odpadci od hrane i uvelo cveće . Pa naši pokojnici niti se igraju igračkama niti se izuvaju.Njihov put je bez povratka. Ko onda pravi to đubre i zbog čega.

    • pa da je slucajno napisao da je pored timoka ti bi postavvio pitanje dali se mozda ribe i zabe igraju ili izuvaju,ko da i pored groblja ne zive „ZIVI“ljudi?jaooooooooo drzavo jadna li si

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *