Search
Close this search box.
Prva proba
Broj pregleda

Prva pripremna utakmica u Knjaževcu

Podeli sa prijateljima:

Prvu pripremnu utakmicu ”FK Svrljig” odigraće, 9. februara 2013. godine,  u Knjaževcu sa ekipom ”FK Timočanin”.

Trening FK Svrljig

Nakon desetak dana napornih treninga, fudbaleri fudbalskog kluba ”Svrljig” sutra će odigrati prvu probnu utakmicu sa Knjaževačkom ekipom ”Timočanin” pred nastavak druge polusezone u ”Niškoj zoni”.

Bez obzira na loše vreme i još teže uslove za treniranje, uprava kluba očekuje povoljne rezultate i stabilan tim za nastavak takmičenja.

Akcenat stavljamo na kvalitetne treninge i prijateljske susrete do kraja pripremnog perioda. Posle Knjaževčana, sastajemo se sa ekipom ”Radnički Pirot” u sredu 13. februara – poručuju iz uprave.

Da sve teče po planu kako je i planirano potvrdio je i predsednik upravnog odbora ”FK Svrljig” Boban Marković koji je ujedno naglasio da su mlađe kategorije prioritet i budući oslonac funkcionisanja kluba.

Bitno je istaći da je u FK Svrljig pristiglo pet novih igrača, od kojih su neki pozajmljeni iz drugih klubova.

Predsednik kluba Naredne pet utakmice biće merilo ko koliko može i koliko je spreman da igra. U prvom delu prvenstva imali smo dosta problema sa ekipom i brojem igrača, odnosno završavale su se utakmice bez zamene na klupi. To se u drugom delu neće dešavati zbog toga smo i angažovali nekoliko igrača sa strane od kojih očekujemo, normalno, da naprave razliku u odnosu na našu decu koja su iznosila 80 odsto tereta u prvom delu prvenstva – rekao je predsednik kluba Dejan Branković.

Igrači su zadovoljni novom upravom i novim stručnim ljudima iz fudbalskog sveta, ali i novim igračkim kadrom koji je danas predstavljen.

Novi igrački kadar će nam dosta pomoći u nastavku prvenstva. Pokušaćemo da u narednom periodu formiramo tim koji će uspešno doći do cilja, odnosno ”Srpske lige – Istok” – rekao je Nenad Ilijić fudbaler svrljiškog tima i dodao da je za sada jedini problem nedostatak prostora za trenitranje i rad sa loptom.Ненад-Илијић

”FK Svrljig” je jedna od najmlađih ekipa u zonaškom takmičenju, u ovom klubu su stasali mnogi fudbaleri koji su Svrljig prezentovali i danas ga prezentuju u svetu.

2 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano