Sve čitaniji
Broj pregleda

7500 poseta dnevno

Čitanost i posećenost Svrljiških novina drastično porasla od oktobra do danas. Sajt dnevno poseti više hiljada ljudi, a 19.decembra taj broj popeo se na 7500.

a

Svrljiške novine vrše analizu posećenosti na svaka dva meseca, a u decembru 2012.g. rezultati su premašili sva očekivanja. Oboren je još jedan rekord, sajt je posetilo 7500 ljudi, odnosno 1495 više nego oktobra ove godine.

Pojedini članci na portalu Svrljiške novine dosegnu i više od 500 šera, odnosno 500 ljudi postavi članak na svom fejsbuk ili tviter profilu.

Novinari teže da sve posetioce svrljiškog portala ”Svrljiške novine” informišu objektivno i bez cenzure. Takva praksa dovela je novine na poziciju broj jedan na lokalu, a vesti sa sajta preuzimaju i velike novinske kuće i agencije.

Svrljig je dobio jedan veoma kvalitetan mediji, mediji koji je za kratko vreme postao glavna tema svih Svrljižana. Imajući u vidu pad rejtinga radio i tv stanica širom Srbije, internet je dobio veoma značajnu ulogu u društvu, samim tim i Svrljiške novine su preuzele vodeće mesto na lokalu.

Bitno je da rejting raste. Ovo je godina koja je bila od velikog značaja za naše novine. U narednoj očekujte i štampano izdanje, kaže glavni i odg.urednik Svrljiških novina Dušan Miladinović.

Prvo štampano izdanje očekuje se početkom 2013.godine.

Hvala Vam što nas čitate.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Ja svakodnevno proveravam novosti iz mog rodnog svrljiga, zadovoljan sam vestima koje objavljujete al uvek ima mesta za novine. Smo napred i doguradjete i do 10000 poseta. S.A.

  • Svima koji smo daleko,VASE vesti su odlicna veza o desavanjima u nasem gradu…svako Vam dobro….!!!

Komentar

Your email address will not be published.