Iskristalisana odluka

U novembru rođeno sedam beba, sklopljeno još pet brakova

Broj pregleda

Opština Svrljig, tokom novembra meseca, bogatija je postala za još sedam beba, a po novim iskristalisanim odlukama sklopljeno je pet novih brakova, od kojih je jedan zasnovan na selu. 

Novi brakovi u Svrljigu

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i njegov zamenik Ljubiša Stojković, uručili su danas novčane naknade roditeljima tek rođenih beba, novim bračnim parovima, nezaposlenim porodiljama kao i novčane naknade roditeljima dece do jedne godine starosti.

Bez obzira u kakvom je stanju budžet opštine Svrljig mi ćemo gledati da na vreme obezbedimo sredstva za ove namene. Raduje me da se svakog meseca broj novorođenih beba u Svrljigu povećava, istakao je predsednik opštine Milija Miletić.

On je naglasio da je u interesu opštine Svrljig  da naredni meseci budu obeleženi zasnivanjem većeg broja novih brakova, odnosno povećanjem broja novorođenčadi.

OPstina svrljig

Prisutnim roditeljima obratio se i zamenik predsednika opštine Svrljig, Ljubiša Stojković.

Ja samo želim da pozdravim svoje sugrađane i svoje prijatelje. Zadovoljstvo mi je što vas vidim u ovolikom broju i nadam se da ćete svakog meseca biti sve brojniji, istakao je Stojković.

U novembru 2012.godine rođeno je sedam beba dok je sklopljeno pet brakova, od kojih je jedan zasnova na seoskom području. Ukupan broj sklopljenih brakova 2012.godini je 87, a na svet je došlo 68 beba.

 

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *