Search
Close this search box.
Prvi u istoriji
Broj pregleda

Svrljig dobija bazen

Podeli sa prijateljima:

Počela izrada projekta za bazen u Svrljigu. Kako je predsednik opštine istakao ta stavka će biti predviđena i budžetom u narednoj godini.

kopaju

U okviru aktivnosti opštine Svrljig i JP Direkcije za izgradnju otpočeli su radovi na rešavanju problema vodenične vade na sportsko-rekreativnom centru ”Pastirište”. Ovo je ujedno i prvi korak ka regulisanju i urbanizovanju ovog dela grada radi izgradnje budućeg bazena.

Očekujem da će ovaj posao biti završen do kraja sledeće nedelje. Nakon toga ulazi se u proces izgradnje bazena, istakao je Miletić.

Izgradnjom bazena Svrljig bi pored prirodnih turističkih potencijala upotpunio svoju turističku ponudu što bi značajno uticalo na ekonomski razvoj opštine. Po završetku izgradnje vodenične vade ostaće oko dvadesetak ari neiskorišćenog prostora koji će biti namenjen za izgradnju još nekoliko sportskih terena.

vodenicna vada

Na tom slobodnom prostoru planiramo izgradnju sportskih terena za tenis, odbojku i slično, rekao je Miletić.

U toku je i izrada projektne dokumentacije za izgradnju bazena a pomoć se očekuje i od nadležnih ministarstava Republike Srbije.

Svrljižanima je najbliži bazen na dvadesetak kilometara u Popšici, a većina odlazi na bazene u Knjaževcu i Nišu. Izgradnja bazena u Svrljigu obeležiće novu eru za sve žitelje ovog ne tako malog mesta.

 

37 Komentara

    1. Vidi, vidi, demokrate imaju i za cokolade dok posten narod u celoj zemlji nam Srbiji nema ni za ‘lebac… ‘El to ortoped casti posle ciscenja Srbije?

    2. ‘El to pocela previranja u svrljiskom zutom preduzecu koje se bori za pozicije u drzavnim ustanovama pa si se aktivirao? Zelis opet poziciju iako ste u opoziciji? Napolje iz drzavne sluzbe, da osetite malo kako narod prezivljava!!!

  1. jel ce to biti bazen gde ga je vec pravio toma petkovic a zatim neki privatnik naplatio od opstine da popuni zemljom jer je prethodno pogodio iskop a nema gde da izvozi zemlju!!!
    za taj bazen i skloniste su nasim roditeljima odbijali godinama od plate kao i nasim sugradjanima na radu u inostranstvu!!!

    1. Nece biti isti. Za razliku od njihovog ovaj ce biti stvaran. Ne zaboravite sta su predhodne vlasti uradele, Vomaprom, kuce i stanovi Nis-Svrljig, kradja pecata… i jos dosta toga.
      Koliko znam ovi su pedeset puta bolji,zato bre glasam za njih a vi se svi ,,,, 😉

      1. Jel ce biti stvaran kao most na Timoku kod elektrodistibucije ili kao golf tereni na Devici?
        ili kao bazen koji ce izgraditi ruski investitori, koji je obecan jos pre 5 godina?

    1. Ocigledno si zalutao momce. Vodosnabdevanje se resava, valjda imas oci da citas i usi da cujes sta se pise i desava. To sto lupetas za bazen nema dve blege veze sa brdom na kojem zivis a zivi i taj predsednik. Bazen je za sve nas i sve one koji ce doci da ostave pare ovde. IQ ti je bas razvijen kao srpski sport.

    1. “uvode restrikcije vodom” i priblizno “ne zivim na brdu nego 240 km dalje”. Znaci pun je Beograd ovih koji se frljaju sa padezi i prave se pametni.
      A i ti Superpih si nesto kivan, ma bice sve i to u inat vama tako pametnim i sveznajucim. Unistili ste ovaj grad i napravili od njega palanku a sada je neko drugi kriv za te vase neuspehe i promasaje! Ajde pronadji na sajtu tvoje komentare bas oko tog bazena sto se ne pravi, kako se ne pravi a sada kontra!

  2. Demokrate se pronasle uff sto volim sto su vas s*ebalii da vas vise nema a i ovi sto su se ustolicili bice smenjeni mislim na radnike koji su zaposljeni pod ingerencijom DS

      1. Kad neko stavi nik SuepHik to takodje govori o njemu previse (lik iz stripa Alan Ford, inace debeli pijanac, super heroj koji krade od siromasnih i daje bogatima, samo fali u stripu i da je clan zutog preduzeca). Mozda je bolje debeli pijani lopov demokrata.

        1. SuperHik je anti-heroj, anti-teza super heroja i parodija na iste sa jasnom aluzijom na Robina Huda. Sam strip je pisan u maniru najboljih satira, sa kritickim i parodijskim osvrtom na moderno drustvo. SS je, s druge strane, direktno odgovorna za smrt na desetine miliona Jevreja, Roma i Srba.
          Uvidjas razliku?
          To sto ti za svoje licne frustracije, zivotne neuspehe i promasaje i komlekse iz detinjstva do adolescencije krivis uvek nekog drugog (u ovom slucaju prethodnu vlast), ja ti tu ne mogu pomoci. Paranoicno pominjanje Zutih u svakoj recenici ukazuje na ozbiljne pormecaje licnosti i serioznu paranoju.

          1. Ma sta mi napisa… A jesi li ti siguran da SS to znaci, mozda znaci StevaSluzbenik, ili StevaSvemoguci, ili StevaSubnor… Koliko si isfrustriran da se zakljuciti kada u dva slova paranoicno vidis nesto samo tebi znano, pa si jos i ubedjen da to znaci bas ono sto ti mislis… A ko je ono izjednacio pripadnike antifasistickog pokreta i saradnike te iste ss u Srbiji? Ko je to ljude koji su saradjivali i sluzili tom ss-u izjednacio sa anti-fasistima koji su pogubljeni od istih?

  3. Latice ja nisam pobego kao sto ti kazes,ja tamo zivim od rodjenja a dole imam rodbinu,kao sto kaze djuro cujem i mlekara da fino radi samo nije otvorena

  4. Za seljaka i radnika da opstina bude jaka. To je bila parola Milije i drago mi je sto nastavlja da ispunjava sve ono sto je obecavao. Slika je kakva takva je nigde nije sjajno ali treba podrzati trud ovog coveka.
    Zemo samo nastavi sa dobrim investicijama i akcijama a ove sto zavide pusti ih. Pozdrav od starosedeoca .

  5. Je**te se i vi i politika! Pa zar niko ne vidi da nemamo gde decu da izvedemo?! Pa nećemo valjda u korito da ih kupamo i da ih sunčamo po njivama? Svi traže natalitet, kako? Nemaš park, nemaš šetalište, imam bre troje dece, i hoću da ih vodim na BAZEN! Nisam član nijedne stranke i politika me ne zanima! Zanima me jedino budućnost moje dece i želim da im, koliko mogu u jadnom detinjstvu, ulepšam bar leto!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano