Domaćin za poen pobedio goste

Broj pregleda

U današnjem susretu sela, u Beloinju, domaćin za poen bolji od gostiju iz Lalinca i Grbavča. Krajnji rezultat Beloinje – Lalinac Grbavče 101:100.

Gosti iz Lalinca

Prepuno selo Beloinje odjekivalo je današnjim nastupima na petom ovogodišnjem susretu sela. Domaćini su najpre goste dočekali, tradicionalno, domaćinski uz rakiju, vino, pogaču i so. Lalinac i Grbavče predvodio je Dragan Mihajlović, a dobrodošlicu su im poželeli domaćini Saša Krstić i Milan Jovanović.

U sportskim disciplinama gosti su bili uspešniji. Oni su pobedili domaćine u disciplinama skok u dalj i bacanje kamena s ramena. Beloinjci su bili jači u pastirskoj disciplini nadvlačenje konopca. Krajnji rezultat sportskih igara Beloinje – Lalinac Grbavče 15:20.

Dobrodošlicu svim posetiocima poželeo je zdravičar i otvorio takmičenje na bini. U nastavku i jedna i druga ekipa dobijale su ovacije publike ali je na kraju odlučio samo jedan poen, i to u korist domaćina. Žiri u sastavu: Zoran Gavrilović, Jasmina Rančić, Tanjica Milenković i Hranislav Minić, u čiju stručnost ne treba sumnjati, obavio je je svoj posao vrlo profesionalno i korektno, dajući blagu prednost domaćinima. Ovo je Beloinjicima ,posle remija u Guševcu, prva pobeda.

Susretu je prisustvovalo više stotina žitelja svrljiške opštine.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE NA OVOM LINKU

Pročitajte i

Susreti sela 2019. foto: M. M.

,,Susreti sela“ u Grbavču (FOTO+VIDEO)

Manifestacija ,,Susreti sela“ koja se od 2011. godine aktivno održava u Svrljigu večeras je održana u selu Grbavče, a u raznovrsnom programu učestvovali su predstavnici

Počinju ,,Susreti sela“

Manifestacija ,,Susreti sela“ počinje sledećeg ponedeljka u selu Grbavče. Deveti ,,Susreti sela“ počinju sledećeg ponedeljka, 8. jula, u selu Grbavče. Organizator ovogodišnje manifestacije je Centar

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *