Broj pregleda

Akcija Eko rendžera: ‚‚Gradski park – Srce grada‚‚

Urediti park i učiniti ga lepšim i pristojnijim za sve sugrađane koji tamo provode svoje slobodno vreme sa svojom decom, cilj je akcije ‚‚Gradski park-srce grada‚‚ koju sprovode udruženje ‚‚Etnos‚‚ i Eko Rendžeri.

Eko Rendzerii Svrljig

Suorganizator u ovom projektu JKSP Svrljig, postaviće nove klupe i popraviće sve dečije igračke. Komunalac će u okviru pomoći urediti i sveće i povećati nivo održavanja zelenila i čistoće. Ljudi iz Etnos organizacije obećali su postavljanje novih i popravku polomljenih korpi za smeće.

[box] – Cilj akcije je da naš gradski park učinimo lepšim i čistijim za sve naše sugrađane a pre svega za našu decu. Park treba biti mesto za odmor i uživanje, mesto gde će naši sugrađani moći da provedu lepe večernje trenutnke. Park mora biti mesto u kome naša deca mogu slobodno da se igraju ne plašeći se da se povrede na polomljenim igračkama ili da zarade neku infekciju od kojekakvog smeća. Mi smatramo da je naš park i bukvalno srce našeg grada. U ovom parku možemo, svi zajedno da pokažemo našu volju da ovaj grad pa i celu našu zemlju učinimo lepšom i čistijom, kažu iz udruženja Eko Rendžeri i dodaju da ih je trenutno malo i da se nadaju da će se akciji priključiti i ostali sugrađani.[/box]

Akcija ‚‚Gradski park-srce grada‚‚ zvanično počinje u subotu 14.jula u 20 časova. Eko rendžeri će te večeri kampovati u parku a svi zajedno organizovaće druženje uz pesmu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *