Search
Close this search box.
Broj pregleda

Đaku generacije 20.000 dinara

Podeli sa prijateljima:

Na današnjoj sednici opštinskog veća odlučeno je da  iznos za najboljeg đaka, odnosno đaka generacije srednje škole, bude uvećan za 10.000 dinara u odnosu na prošlu godinu.

opstinsko vece

Opštinsko veće je danas usvojilo predlog da se novčano nagradi učenik generacije srednje škole ‘’Dušan Trivunac Dragoš’’ i to iznosom od 20.000 dinara.

S obzirom da smo na predhodnoj sednici usvojili predlog osnovne škole da se za đaka generacije izdvoja 10.000 dinara, smatram da je realno za srednjoškolce uvećati ovaj iznos bar na 20.000 dinara, jer oni ipak nastavljaju sa napornim radom odnosno pohađanjem više i fakultetske nastave, naglasio je Dobrivoje Stojanović, zamenik predsednika opštine Svrljig.

U proteklom periodu nagrada koju je opština Svrljig uručivala najboljim đacima iznosila je 10.000 dinara i za osnovnu i za srednju školu. Veće je danas jednoglasno donelo Odluku da se iznos za najbolje  srednjoškolce uveća sa 10.000 na 20.000 dinara.

Odlukom nastavničkog veća srednje škole ‘’Dušan Trivunac Dragoš’’ za učenika generacije proglašen je Milanović Mladen, učenik četvrtog razreda, u obrazovnom profile ekonomski tehničar.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Svrljiske novine predstavljaju