Jelena Trifunović predsednik SO Svrljig

Broj pregleda

Na konstutativnoj sednici Skupštine opštine Svrljig, 06. juna 2012.godine, za novog predsednika SO Svrljig, izabrana je gospođica Jelena Trifunović – pravnik.

Jelena Trifunovic predsednik SO Svrljig

Prva sednica nakon izbora 6.maja održana je posle tačno mesec dana, tako da su  nova lica, danas, zauzela svoja mesta u skupštinskim klupama.

Zakletva odbornika SO Svrljig

Sednicom je predsedavao najstariji odbornik Ranko Bogojević (USS) uz pomoć dva najmlađa odbornika Irene Stojković (SPS) i Jelene Trifunović (USS).

Ranko USS

U narednom periodu odborničku grupu imaće samo koalicija oko Socijalističke partije Srbije, dok ostale stranke nemaju dovoljan broj odbornika u lokalnom parlamentu.

Radovan Mitic SPS

Odbornici opozicije istakli su predlog da se u novom sazivu formiraju odborničke grupe sa po tri odbornika koliko uglavnom ima najveći broj stranaka ali je izglasano da odborničku grupu i dalje može da formira stranka koja ima najmanje četiri odbornika, kako je bilo i u predhodnom sazivu.

Jelena Trifunovic glasa

Na današnjoj sednici, verifikovani su mandati odbornika, a pored predsednik SO, izabran je i sekretar Skupštine opštine Svrljig, gospođa Mariola Gagić.

Mariola Gagic sekretar SO Svrljig

Pročitajte i

Marković na terenu, foto: M.M.

Pomoć ugroženom stanovništvu

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković i direktorka Centra za socijalni rad Jelena Đorđević posetili su selo Vlahovo i ugroženim stanovnicima ovog sela isporučili pakete hrane

4 Komentar

  • Pa zar pojedini odbornici nisu mogli ni odelo da obuku za ovakvu priliku. Mislim…………

  • Jelena izgledas super

  • 🙂

  • sirok osmeh i vestacki zub,,

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.