Search
Close this search box.
Broj pregleda

Nastavak akcije ‚‚Dinar na tri dinara‚‚

Podeli sa prijateljima:

Akcija opštine Svrljig za izgadnju infrastrukture napodručju seoskih mesnih zajednica ,,Dinara za tri dinara,, i  ove godine je u ponom zamahu. Danas je u kabinetu predsednika opštine Svrljig, Milije Miletića potpisano 15 ugovora  predstavnika sela sa direktorom Direkcije za izgranju Svrljig, Srđanom Đorđevićem, za za izvodjenje  radova.

asfaltiranje svrljiske

Drago mi je da su ljudi sa seoskog područja shvatili prdnosti ove akcije gde za izgradnju infrastrukturnih objekata opština daje tri dinara na dinar koji sakupe meštani. Praksa je pokazala da se na ovaj način efikasnije i brže gradi. Lane i predhodne godine imali smo izvrsne rezultate na izgradnji seoskih vodovoda, asfaltiranju prilaznih puteva i ulica, pa su se neka sela ponovo javila za učešće. Posebno je značajno što ove godine, njihov primer, slede i neka druga sela te su sakupila učešće i javila se da zajednički obavimo poslove, rekao je predsednik Miletić, prilikom uručivanja ugovora prdsednicima sela.

Prema navodima direktora Direkcije za izgradnju – Svrljig, Srđana Đorđevića, sredstva su obezbeđena i radovi, u mnogim selima, mogu da počnu čim se angažuju izvođači. Dodaje se da srestava,  za ovu namenu, ima još u budžetu i apeluje se na sela, koja do sada nisu uspela da prikupe svoje učešće, što pre to učine i prijave se.

izvor: svrljig.rs

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano