Davidović podneo ostavku

Broj pregleda

Igor Davidović danas je zvanično podneo ostavku na funkciju člana Opštinskog odbora DSS-a u Svrljigu. Kako Davidović navodi u svom saopštenju, on se ne slaže sa politikom koju vodi aktuelni predsednik DSS-Svrljig Živul Kostadinović.  Pojedinci iz ove stranke smatraju da trenutni predsednik DSS-a radi na ostvarenju svojih preambicioznih odnosno ličnih interesa, a omalovažava i diskridituje postignute dosadašanje rezultate u radu predhodnog Opštinskog odbora gde je Davidović bio član.

IGOR DAVIDOVIC

  • Donošenjen samostalnih odluka koje krnje ugled stranke polako udaljavaju zdravo članstvo iz redova dobrih domaćina i uglednih ljudi. Posebno naglašavam i ističem šta me je među ostalog i najviše pogodilo da ovakav čin učinim- Ponašanje aktuelnog predsednika i odbornika u isto vreme ne glasavši i ne dati podršku za plan i program JKSP – Svrljig koji je odrađen realno i korektno za 2012.godinu, gde sam ja direktor iz redova DSS- Svrljig , čiji je on predsednik na sednici održanoj 26.12.2011.godine, a glasajući i davati podršku drugim planovima i programima JP iz Svrljiga gde su direktori iz redova drugih stranaka (Poput URS), a suprotno tome za plan i program JKSP glasali su čak i pojedini odbornici iz redova opozicije, rekao je Davidović i dodao da do ovoga ne bi sigruno došlo da je bilo bar malo razumevanja.

Davidović nastavlja da obavlja funkciju direktora Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig kao ‚‚nestranačka ličnost‚‚.

Pročitajte i

1 Komentar

  • Davidovicu ne zamajavaj narod nego lepo kazi da si promenio dres i to je to.Niko nije budala u Svrljigu a ako si tolko korektan i principijalan sto nisi podneo ostavku i u Javnom Komunalno Stanbenom preduzecu!?I tebi je licni interes ispred interesa opstine i gradjana

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *