Search
Close this search box.
Broj pregleda

Davidović podneo ostavku

Podeli sa prijateljima:

Igor Davidović danas je zvanično podneo ostavku na funkciju člana Opštinskog odbora DSS-a u Svrljigu. Kako Davidović navodi u svom saopštenju, on se ne slaže sa politikom koju vodi aktuelni predsednik DSS-Svrljig Živul Kostadinović.  Pojedinci iz ove stranke smatraju da trenutni predsednik DSS-a radi na ostvarenju svojih preambicioznih odnosno ličnih interesa, a omalovažava i diskridituje postignute dosadašanje rezultate u radu predhodnog Opštinskog odbora gde je Davidović bio član.

IGOR DAVIDOVIC

  • Donošenjen samostalnih odluka koje krnje ugled stranke polako udaljavaju zdravo članstvo iz redova dobrih domaćina i uglednih ljudi. Posebno naglašavam i ističem šta me je među ostalog i najviše pogodilo da ovakav čin učinim- Ponašanje aktuelnog predsednika i odbornika u isto vreme ne glasavši i ne dati podršku za plan i program JKSP – Svrljig koji je odrađen realno i korektno za 2012.godinu, gde sam ja direktor iz redova DSS- Svrljig , čiji je on predsednik na sednici održanoj 26.12.2011.godine, a glasajući i davati podršku drugim planovima i programima JP iz Svrljiga gde su direktori iz redova drugih stranaka (Poput URS), a suprotno tome za plan i program JKSP glasali su čak i pojedini odbornici iz redova opozicije, rekao je Davidović i dodao da do ovoga ne bi sigruno došlo da je bilo bar malo razumevanja.

Davidović nastavlja da obavlja funkciju direktora Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig kao ‚‚nestranačka ličnost‚‚.

One Response

  1. Davidovicu ne zamajavaj narod nego lepo kazi da si promenio dres i to je to.Niko nije budala u Svrljigu a ako si tolko korektan i principijalan sto nisi podneo ostavku i u Javnom Komunalno Stanbenom preduzecu!?I tebi je licni interes ispred interesa opstine i gradjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli u Niševac

Najava: “It’s about TIME” – Party u Domu Kulture Niševac 2024!

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano