Search
Close this search box.
Broj pregleda

Davidović podneo ostavku

Podeli sa prijateljima:

Igor Davidović danas je zvanično podneo ostavku na funkciju člana Opštinskog odbora DSS-a u Svrljigu. Kako Davidović navodi u svom saopštenju, on se ne slaže sa politikom koju vodi aktuelni predsednik DSS-Svrljig Živul Kostadinović.  Pojedinci iz ove stranke smatraju da trenutni predsednik DSS-a radi na ostvarenju svojih preambicioznih odnosno ličnih interesa, a omalovažava i diskridituje postignute dosadašanje rezultate u radu predhodnog Opštinskog odbora gde je Davidović bio član.

IGOR DAVIDOVIC

  • Donošenjen samostalnih odluka koje krnje ugled stranke polako udaljavaju zdravo članstvo iz redova dobrih domaćina i uglednih ljudi. Posebno naglašavam i ističem šta me je među ostalog i najviše pogodilo da ovakav čin učinim- Ponašanje aktuelnog predsednika i odbornika u isto vreme ne glasavši i ne dati podršku za plan i program JKSP – Svrljig koji je odrađen realno i korektno za 2012.godinu, gde sam ja direktor iz redova DSS- Svrljig , čiji je on predsednik na sednici održanoj 26.12.2011.godine, a glasajući i davati podršku drugim planovima i programima JP iz Svrljiga gde su direktori iz redova drugih stranaka (Poput URS), a suprotno tome za plan i program JKSP glasali su čak i pojedini odbornici iz redova opozicije, rekao je Davidović i dodao da do ovoga ne bi sigruno došlo da je bilo bar malo razumevanja.

Davidović nastavlja da obavlja funkciju direktora Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig kao ‚‚nestranačka ličnost‚‚.

Jedan komentar

  1. Davidovicu ne zamajavaj narod nego lepo kazi da si promenio dres i to je to.Niko nije budala u Svrljigu a ako si tolko korektan i principijalan sto nisi podneo ostavku i u Javnom Komunalno Stanbenom preduzecu!?I tebi je licni interes ispred interesa opstine i gradjana

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano