Search
Close this search box.
Broj pregleda

Opozicija održala tribinu u sali Kulturnog centra

Podeli sa prijateljima:

U četvrtak 01.marta, održan je skup opozicionih stranaka pod sloganom ‚‚Spasimo Svrljig‚‚. Skup je održan u bioskopskoj sali, na inicijativu trenutno opozicionih partija SPS, JS, LDP, DSS, DS, SDP,PUPS, SPO i NS. Od ostalih opozicionih stranaka skupu nisu prisustvovale – Srpska Napredna Stranka, Pokret Snaga Srbije i Ujedinjeni Regioni Srbije.

dr petko

Devet lidera različitih stranaka na nivou grada govorilo je o trenutnom stanju u politici, ekonomiji a takođe i o tekućim pripremama za predstojeće lokalne izbore. Po onome što je rečeno na skupu predpostavlja se da će ove političke partije na lokalne izbore izaći udružene.

setnja

Nakon održane političke tribine organizovana je šetnja u znak protesta vladajućoj kooaliciji.

Ovaj događaj propratilo je oko 200 građana Svrljiga.

15 Komentara

  1. Било је преко 300 људи. И не ради се ни о каквој предизборној коалицији већ о праву политичких партија, представника привреде, спортиста и свих људи који се не слажу са политиком коју води актуелна општинска власт да своје мишљење изнесу јавно. Тачка.

  2. Dragi svrljizani da li vi vidite ko vama spasava Svrljig i pritom to dozvoljavate. Pa taj isti gore sto izigrava nesto je sebi obezbedio dva stana u nisu,kola,sve sto mu je potrebno da normalno zivi i to kad je bio na vlasti u opstini i kad je kopao bunareve.
    Tu je i nas ‚‚ugledni,, preduzetnik kome nisu dali procenat od asfalta pa sad on njih pljuje javno na skupu. O ovim ostalim ne vredi da se puno kaze jer su to sve potezi i partije kratkog daha.

    1. Javite na kojim su adresama stanovi dotičnog u Nišu. U beogradskim listovima vlada interesovanje za takve.Na nekoga mora da se udari i onda su mali lopovi iz unutrašnjosti idealni za nabijanje na stub srama.

  3. Ma ne nije nikakva koalicija.I ko je vama branio da do sada iznosite svoje mišljenje ? Gde ste bili sve ovo vreme??Nemojte da ste smešni!!
    Dragi žutaći imali ste 2 predsednika opštine u prethodnim godinama i videlo se kakvi su.Koliko je para otišlo na bunar koji nije ispravan,na Sajtarev spomenik,ko je zadužio opštinu toliko da je bila u blokadi ?? Još vam je sad predsednik stranke čovek koji je izabran za direktora vrtića a nije mogao po zakonu biti izabran a sve uz pomoć vrha stranke koja drži sve instrumente vlasti(toliko o nezavisnosti sudova i inspekcije!!!)Narod je svedok kako upropaštavate ovu jadnu državu. Nego idu izbori,polako…
    Šta tek reći za čoveka sa brkovima… hahahahahah jel ima pečat možda još uvek kod sebe :DDDD
    Ova vaša mala predstava je samo dokaz da vas boli to što je Milija na vlasti i ne možete mu ništa,i da je čovek radio ispravno kad su se sve ostale stranke okomile.Jbg navikli ste da uzimate pa bi da opet budete malo na vlasti i napunite džepove.

  4. a sto to tama toliko smeta sto su ljudi setali? i kako ce drugacije da se obracaju nego ovako,a niko nikome ne moze da niti naredi niti zabrani, ovo je demokratska zemlja,valdja jos uvek!!

  5. Pa ovi svrljizanima otvoreno pljuju u lice!!!
    Svi “izvodjaci radova” su tu na slikama, prvo su uzeli pare za kopanje bazena na poligonu, pa za zatrpavanje te iskopane rupe tj.bazena, a onda su sinoc doneli “kusur” gradjanima Svrljiga, ono sto je ostalo od tog kolaca…A ostalo je tik za plasticni decji… Gde je razlika?
    Budite spokojni dragi sugradjani, ovi dolaze pa cemo svi kod jednog “izvodjaca radova” da dobijemo posao, a on postupa sa svojim radnicima po evropskim standardima, nit’ ih psuje, nit’ ih vredja, nit’ ih ponizava, on je spas nase drzave, a ne samo grada!! Ali se bas naljutio sto mu ne daju procenat koji su mu davali ovi bivsi sa koji sada pametuje.
    Sramota!!!

  6. 200…300..400 il 500 nemaju dovoljan broj glasača da dobiju svi zajedno 2 odbornika a polovina je bila iz seljačke stranke kao posmatrači ovog “veličanstvenog” skupa koga predvodi bunardžija dr Petko :)… Ako je ovo opozicija ja sam Barak Obama xD P.S. Da ne beše Šabana Drda bi nosil zastavu 🙂

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano