Svrljiške novine

Broj pregleda

Bahato parkiranje se nastavlja

Podeli sa prijateljima:

Bahato parkiranje ugrožava saobraćaj ali i pešake.

kolaps u saobracaju

Vozači su u predhodnom periodu imali opravdanje za loša i bahata parkiranja svojih automobila prvenstveno zbog snega koji je zatrpao sva parkirališta i trotoare.  Danas kada snega gotovo da nema tradicija se nastavlja.

Tako da je danas oko 12.30 časova zaustavljen saobraćaj od centra grada do autobuske stanice.
Naime, saobraćajnicu su blokirali kamion i autobus koji nisu mogli da se mimoiđu sa vozilima iz suprotnog smera, jer je parkirano previše automobila sa jedne i druge strane ulice.  Saobraćaj koji se odvija na ovakav način pored vozača  ugrožava i pešake, te ovom prilikom apelujemo na nadležne da ovaj problem u gradu što pre reše.

NAJNOVIJE NA PORTALU

VAŽNO

VAŽNO SAOPŠTENJE OPŠTINE SVRLJIG POVODOM PRUŽANJA BESPLATNE PRAVNE POMOĆI…

Politika

Boris Tadić u poseti Svrljigu (VIDEO)

Zdravlje na prvom mestu

Briga o zdravlju: Preventivni pregledi u Domu zdravlja Svrljig!

Sport

KK “Svrljig” u akciji: Duel sa “Academy” u Leskovcu

Pomoć Vojske Srbije

SVRLJIG: Stigla vojna vozila visoke prohodnosti za prevoz interventnih ekipa EPS-a

Politika

USS KONVENCIJA: Miletić uputio kritike zbog nedostatka struje u selima

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Povezano

Ugao Caletove i Dušana Trivunca

Loša preglednost zbog naparkiranih vozila u centru, da li postoji rešenje?

,,Lete'' preko novog mosta

Građani se žale na bahate vozače!

KREĆE UKLANJANJE NEREGISTROVANIH VOZILA, PRIKOLICA I DRVA SA JAVNIH POVRŠINA

Bahato parkiranje u centru Svrljiga

NIJE REGULISANO?!

Parkira ko kako i gde stigne

VAŠAR

(NE)propisno parkiranje

FOTO INFO

Njima je sve dozvoljeno

USLIKANI

(NE)propisno parkiranje

5 Responses

  1. ovo je svakodnevna muka i nevolja svih koji moraju da prodju tuda,a tako je tokom cele godine.Nadamo se da ce lokalna samouprava da izadje u susret svim vozacima i izgradi mesta za parkiranje,i da obelezi propisno ta mesta,kako bi se saobracaj odvijao nesmetano.

  2. Ma nek se uvede naplata parkinga u glavoj ulici od rampe do mosta,videcete da nece biti automobila!

  3. Ne treba uvoditi naplatu parkiranja jer taj namet Svrljizanima nije potreban ali nesavesne vozace treba kaznjavati.Imamo jednu ulicu koja je ujedno i magistralni put pa kad je u glavnoj ulici tako mozete da zamislite kako je u sporednim!?Policiska uprava Svrljig mora ovaj problem da resi jer je to njihov poso za koji primaju platu.Ako se u dogledno vreme ne resi problem parkiranja i nesavesno parkiranje u raskrsnicama bicemo prinudjeni da peticijom gradjana obavestimo vise organe kako bi problem bio resen.

  4. Mozda je resenje ovih problema izgradnja parkinga u blizini, ili proširavanje kolovoza sa još po jednom trakom. Pošto se u tom delu grada nalaze prodajno-ugostiteljski objekti, logicno je da treba da se parkiraju vozila ispred njih, a sadasnje stanje ne zadovoljava te potrebe.

  5. Konačno da neko skrene pažnju na to da je parkiranje u ulici radetovoj sa jedne i druge strane opasno kako za vozače tako i za pešake a o deci da i ne govorimo.Problem je rešiv vrlo jednostavno samo treba da se angažuje Opštinska uprava,JP Direkcija za izgradnju Svrljiga i Stanica milicije Svrljig nakon predhodno odrađenih stvari od strane opštinskih organa.Prinudnim putem se može rešiti problem obaveštavanjem republičkog saobraćajnog inspektora.Nadam se da nadležni imaju sluha i urade sve što je potrebno na zaštiti građana i imovini vozača bez intervencije Republičkog inspektorata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *