Ranđelović uzdrmao Makedoniju

Broj pregleda

Srbi ga nisu hteli, a Makedonci čine sve da ga vide u dresu reprezentacije. Partizan se lako odrekao Predraga Ranđelovića iz Svrljiga, koji je zbalistao minule jeseni u lideru makedonskog prvenstva Vardaru. Svrljižanin je treći najbolje ocenjeni igrač lige, a našao se i u idealnom timu jeseni.

– Iza mene je polusezona iz snova. U Vardaru su me sjajno prihvatili, lepo sam se uklopio. Zadovoljan sam kako sam igrao, a nagrada za trud i zalaganje je stigla – uz osmeh koji mu je zaštitni znak, kaže Ranđelović. – Potrebna papirologija za dobijanje papira je odavno predata i pitanje je dana kada ću dobiti njihov pasoš, a sve to da bih igrao za reprezentaciju Makedonije.
Želja da obuče dres Srbije mu se nikada nije ostvarila, a na ponudu susedne zemlje gleda kao na idealnu priliku za dokazivanje.
– Kad su mi Makedonci ponudili pasoš da bih igrao za njihovu zemlju nisam se dvoumio. Želja mi je bila da igram za Srbiju, ali to se zbog raznoraznih okolnosti, nikada nije dogodilo. Iskoristiću priliku da u dresu Makedonije pokažem koliko vredim.

Preuzeto: Žurnal.rs

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *