Search
Close this search box.
Broj pregleda

Teniski tereni na Pastirištu

Podeli sa prijateljima:

tenis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izgradnja teniskih terena na Sportskom centru ,,Pastirište,, izvesna je do kraja leta.

Ovo je izjavio predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, posle posete gospodina Miška Tomića, potpredsednika Teniskog saveza Srbije.

Ideja o izgradnji teniskih terena nije nova ali opština to nije mogla da učini samo iz sopstvenih sredstava. Sada, posle druge posete potpredsednika TSS Miška Tomića, uz obećanu svesrsnu pomoć ove sportske organizacije i očekivanih sredstava iz nadležnog ministarstva, nastojaćemo da tokom leta izgradimo dva teniska terena na ,,Pastirištu,, – rekao je predsednik Miletić.

Predsednik Miletić je posle sastanka sa gospodinom Tomiće, svojim i njegovim saradnicima, gde su razmotreni planovi gradnje teniskih terena i razgovarano o značaju i prednostima koji donose mladima Svrljiga, na licu mesta – na ,,Pastirištu,, uz pomoć stručnjaka, Gostane Mihajlović, šefa Odseka za komunalne poslove opštine Svrljig i Ivana Božinovića, direktora Direkcije za izgradnju Svrljiga, predstavio posetiocima iz TSS lokaciju budućih terena.

U cilju popularizacije teniskog sporta, potpredsednik Tomić sa saradnicima je potom, u sali opštine, održao ,,javni čas,, za srednjoškolce i djake iz osnovne škole, o značajnim uspesima srpskih tenisera na svetskoj sceni, uz demonstraciju na video bimu, osnovnih uputstava o prvim koracima početnika u tenisu.

Izvor: Svrljig.rs

7 Komentara

  1. OCIGLEDNO DA OD TENISKIH TERENA NECE BITI NISTA JER I RASVETU NISU URADILI KAO STO SU OBECALI.SOJIC SE DOGOVARAO SA SDP-om I NEKIM OMLADINCIMA OD 40-ak GODINA I TOM PRILIKOM SU POSTAVLJENI NEKI ROKOVI ALI SE TO KAO I MNOGO PUTA DO SADA NE POSTUJE.JA LICNO CUMELI NISTA NE VERUJEM JER CIM ZINE LAZE.TO NE GOVORIM BEZ OSNOVA JER JE MENE LICNO PREVARIO I OBMANUO!NA SLEDECIM IZBORIMA CEMO SVI SLOZNO PROTIV NJEGA A ON NEKA SE PRIPAZI STA RADI JER CE ZA SVOJE POSTUPKE DA ODGOVARA.

  2. Da ima malo vise obrazovanja i malo vise preduzimljivosti, pa da pozove Noleta,u goste i on bi nam za vrlo jeftine pare sagradio terene, ali,,,,,,TREBA DA SE MNOGO ZNA A I PRICA DA BI SE NESTO MOGLO NAPRAVITI,a “mi”samo pricamo u skupstini i nikada tamo gde treba da se cujemo !

  3. Obecavaju brda i doline samo da se dokopaju fotelje da bi lakse krali,n akraju sve opljackaju i nema nista .. Koj od kojeg gori sve to povezana MASONSKA banda .. Narod trpi a oni uzivaju. Kako siromasan narod gladovao tako oni svi da se muce..

  4. Da moj komentar ceka pregled cenzurisanje tako je . pustite ljudima sve da citaju a ne da krojte kako kome odgovara tako da pisemo… JEL TO DEMOKRATIJA

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano