Broj pregleda

Izborna Skupština CK

CK SV Naredni zadaci opštinske organizacije Crvenog krsta u Svrljigu za period 2010-2014.godine definisani su na današnoj izbornoj Skupštini ove humanitarne organizacije.

Osnovne aktivnosti ogledaće se u socijalnoj, zdravstvenoj delatnosti, uz tradicionalne akcije i kampanje, u radu sa podmladkom i pomoći stanovništvu kada je potrebno. Posebno poglavlje  je saradnja sa Međunarodnom federacijom  CK, Crvenog polumeseca, Crvenim krstom Srbije   i lokalnom samoupravom.Ove institucije i materijalno podržavaju pojedine programe CK Svrljiga, i deluju na  zaštiti  najugroženijih lica.

Položaj  potencijalnih korisnika  ovih  programa  je višestruko veći od materijalne podrške pa je neophodna materijalna pomoć loklane samouprave kako bi CK proširio broj korisnika  i poboljšao kvalitet usluga.
Svakodnevna pomoć neophodna  je  najstarijoj populaciji  i sa današnje Skupštine CK Svrljiga  uputuće se zahtev loklanoj samoupavi  da se zajednički formira sluzba za pomoć u kući-kućna nega.
Na današnoj izbornoj Skupštini opštinske organizacije CK Svrljiga  za predsednika  Skupštine CK Svrljiga izabran  je Momčilo Bogdanović, za potpredsednika   Mladen  Petrović.
Izabran je novi  nadzorni i upravi odbor CK Svrljiga.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.