Broj pregleda

Konferencija za novinare u kabinetu predsednika opštine Svrljig

MILIJA KONFERENCIJA Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić sazvao je konferenciju za štampu 18.oktobra 2010.godine.

Miletić je na današnjoj konferenciji izneo dosadašnje aktivnosti i zalaganje opštine Svrljig.

Celokupan izveštaj možete poslušati na talasima Radio Bubamare danas u 14.00h, 18.00h i 21.00 kao i narednih dana u istim terminima.

Svedoci smo da se u našem gradu po pitanju infrastrukture samog grada dosta promenilo, od kako se i sama vlast promenila.

Navešćemo one stavke koje su u fazi izrade ili već urađene, popločavanje trotoara, regulisanja vodovodne mreže, lokalizovanje puteva i klizišta, balon sala, put ka babinom zubu, svakodnevne akcije dinar na dva dinara …

USKORO VIDEO !!!

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

3 Komentara

  • vrlo lepo izlaganje i “izlaganje” od strane predsednika, samo je precutano mnogo stvari koje nisu uradjene, npr :u celom gradu kablovska televizija,obnova vodovoda,sredjivanje keja oko timoka, tenisko igraliste,i jos mnogo toga slicnog, koje je obecano u predizbornoj kampanji a do dan danasnjeg nije ucinjeno!

  • a od obecanog nam teniskog igralista na pastiristu nema za sada nista, iako smo culi vec da su poceli radovi.A u sustini moze da se izgradi,imamo teren, imamo radnike koji ce izgraditi ,mozemo da nabavimo materijal,i sto je najvaznije:imamo zainteresovanu decu i omladinu koja bi to koristila.Ali nemamo para u budzetu,treba za neke druge svrhe,

  • ovo znaci da je ovaj predsednik uskoro video sve sto je uradjeno,a do sada nije ( bio zainteresovan izgleda ) 🙂

Komentar

Your email address will not be published.