Građani bez vode do sutra

Ukupan broj pregleda:

cesma11 Zbog konačnog formiranja  čvorišta na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Vojislava Krajanovića,izvršeno je isključenje vode u ulici Vase Albanca sa svim pripadajućim ulicama.GRAĐANI ĆE BITI BEZ VODE DANAS DO FORMIRANJA ČVORIŠTA.

ZBOG IZBIJANJA ZAVRŠNICE NA ČVORIŠTU U VOJISLAVA KRAJANOVIĆE-NIŠKA SUTRA (nedelja) DO 12 SATI OSTAĆE BEZ VODE GRAĐANI IZ ULICE VASE ALBANCA SA SVIM PRIPADAJUĆIM ULICAMA.

2 Komentar

  • Kako mogu sada da nas ostave bez vode bez ikakve najave

  • Pa kad su ribe ostale u Timoku bez vode onda mogu i gradjani.Koji je biser zatvorio vodu za branu na Timoku.Pa i ovo malo ribljeg fonda sto smo imali i on ode u Nisevac,Palilulu.. pravo u mreze ribokradica.Da li je i to uradjeno po necijem nalogu iz opstine.Sramota.Koliko je samo dece bilo pored Timoka na takmicenju 8 maja.Svrljiski Timok je sada postao manji od Pravacke reke.Pa ta voda sto je punila vrecastu branu i onako je bila samo za tehnicku upotrebu.Sramota velika.Pored ovaca pored reke ,pasa lutalica i sada zaba imacemo kompletan zivotinjski hor a u blizoj buducnosti mozda i Zoo vrt sa domacim zivotinjama.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *