Broj pregleda

Politička previranja ne utiču na opštinsku Upravu

DISCALIM2737 Aktuelna politička previranja i promena vlasti u opštini Svrljig nemaju i neće imati nikavog negativnog uticaja na normalan rad Opštinske uprave.
– Sve službe i svi radnici opštinske Uprave u Svrljigu rade uobičajeno i na raspolaganju su gradjanima za sve usluge za koje su nadležne.
Previranja na političkoj sceni nemaju i neće imati nikakvog uticaja na rad lokalne samouprave u smislu bilo kakvog remećenja rada ovog organa u obavljanju poslova koji su mu povereni od strane Republike Srbije. Svi zaposleni su dužni da se ponašaju i obavljaju svoje redovne aktivnosti u skladu sa zakonom koji nalaže njihove obaveze i prava gradjana.
Praktično, radnici lokalne samouprave ne učestvuju i neće učestvovati u političkim previranjima već, kao i do sada, biti samo u službi svih gradjana. – saopštio je za javnost načelnik opštinske Uprave Svrljig, dipl.pravnik Goran Gajić.

Treba dodati da je u skladu sa saopštenjem načelnika Gajića, zauzet i stav na sastanku sindikalne organizacije opštinske Uprave na kome je ocenjeno da turbulencije na političkoj sceni do sada nisu imale niti će imati uticaja na obavljanje svakodnevnih aktivnosti, te da zaposleni ni na koji način nisu umešani u aktuelna polička dogadjanja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

Komentar

Your email address will not be published.