Search
Close this search box.
Broj pregleda

Predsednica opštine čestitala Dan žena

Podeli sa prijateljima:

slavica B Povodom Osmog marta – Medjunarodnog dana žena, predsednica opštine Svrljig, gospodja Slavica Božinović, upućuje čestitku svim pripadnicama lepšeg pola.
– „Svim majkama,sestrama,suprugama ,studentkinjama,radnicama u proizvodnji i našim ćerkama,ženama odbornicima i svim ostalim pripadnicama lepšeg, ali ovom prilikom bih rekla i „ne slabijeg pola“, čestitam 8.mart – Medjunarodni praznik žena.
Želim da se i u vreme ekonomske krize, uprkos svim poteškoćama, ovaj praznik ne zaboravi i da mi, žene, svaka na svom poslu i svojoj obavezi, kao i do sada pokažemo i krenemo svim elanom u bolje sutra. Da to možemo, dokazale smo u prethodnim decenijama, ne samo u svetu gde je jedan od primera uspešnosti bivša premijerka Margaret Tačer, već i u Srbiji, gde je na čelu parlamenta takodje žena, gospodja Slavica Djukić Dejanović i gde su medju poslanicima 22 odsto žene, koliko je skoro i medju odbornicima u lokalnim samoupravama.
Želim svima vama puno zdravlja, porodične sreće i uspeha na poslovima koje obavljate i obavezama koje izvršavate.“ – kaže u svojoj osmomartovskoj čestitki gospodja Slavica Božinović, ne samo prva dama našeg grada, već i prva žena u istoriji opštine Svrljig na mestu predsednika, navodi se u saopštenju za javnost Informativne službe Skupštine opštine Svrljig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano