Search
Close this search box.
Broj pregleda

Ostavka

Podeli sa prijateljima:

OstavkaPodnosim neopozivu ostavku na funkciju predsednika Opštinskog odbora G17plus Svrljig.

‚‚Skoro godinu dana, opštinskom odboru G17plus u Svrljigu, se nameću, od strane funkcionera G17plus iz Niša a verovatno uz blagoslov viših političkih instanci, razna politička rešenja uz obilje pritisaka kako na mene lično tako i na rukovodstvo stranke u Svrljigu a sve u cilju zadovoljenja političkih interesa pojedinih lidera G17 iz Niša.

Ukratko, opštinskom odboru, Svrljig, je konstantno nametana teza podržavanja tuđih političkih interesa i napominjem uvek na štetu same stranke G17plus u Svrljigu. Napominjem da je pritom apsolutno zaboravljeno na izvorne principe i programska opredeljenja G17 kao jedne savremene proevropske i pre svega demokratske stranke. Na žalost izgleda da je od tih principa ostalo veoma malo i da je sve podređeno kakvom takvom opstanku na političkoj sceni pa i po cenu prodaje svojih sopstvenih ljudi.

Pošto sam ja jedan od osnivača stranke G17plus u Svrljigu i prvi predsednik opštine koju je ta stranka imala u Srbiji nakon dugogodišnjeg sprovođenja politike stranke, neretko i na svoju sopstvenu štetu, smatram da više nisam u mogućnosti da sprovodim ovakvu politiku i na način koji se od mene traži jer smatram da to nema veze sa politikom koju sam zastupao dosad a i ne vidim da se nešto dobro donosi građanima Svrljiga sem prazne priče i sve veće bede. S’tim u vezi sam podneo ostavku na mesto predsednika OO G17plus u Svrljigu kao i ostavku na članstvo u stranci G17plus.

– Ovom prilikom bih se zahvalio svim prijateljima i biračima koji su me podržavali proteklih godina u naporima da Svrljig učinimo boljim mestom za život svih nas‚‚.

S poštovanjem prof.Saša Golubović

3 Komentara

  1. Pametna odluka prijatelju bice mesta za tebe i kod nas kad dodjemo na vlast posle izbora!Dobar si ti covek ali si u pogresnoj stranci bio.Ti si bio dobar stranci dok si bio predsednik a sad ispade da im je Souic bolji jer se bolje kotira na politickoj sceni Svrljiga.Obecavaju mu kule i gradove ali zajebace i njega kad ga iskoriste jer je on neuk i nepimen covek za razliku od tebe!

    1. E da je u jednoj pogresnoj stranci bio pa i da prodje nekako. Prvo je bio u SPS pa G17. Sad ce verovatno da predje u neku trecu i tako ce jedni te isti ljudi da nastave da se vrte na vlasti i da se fatiraju. Mada se ovaj profesor toliko nafatirao da vise ne mora ni da se bavi politikom. Odradio je svoje.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano